|

Not available

Max Kooistra

Management Trainee

Toen ik klein was, had ik een duidelijke afspraak met mijn moeder; voor het slapen gaan mocht ik haar maar één vraag stellen, anders ging ik maar door. Toen al was ik gefascineerd door het universum, de natuur en wiskunde. Vanuit mijn helikoptertje observeer ik het geheel; ik zie grote patronen en heb grote ideeën. Echter maak ik vanuit mijn brede benadering júíst graag deep-dives op specifieke onderwerpen. Zo kan ik mij in een paar dagen middels boeken, podcasts en documentaires volledig onderdompelen in een specifiek vraagstuk. Het grote geheel zien óf de volledige diepte in; dat is wat ik wil.

DE VISIONAIR

HOGE-VLIEGER

DIEPE-DUIKER

GEDREVEN

Max’ skills…

Zet de boel in beweging

Met mijn enorme dosis energie zet ik de boel in beweging! Mijn brein en lichaam hebben continu nieuwe prikkels nodig. Door middel van beweging kan ik mijn nieuwsgierigheid fysiek tot uiting brengen. Ook in de topsport kwam mij dit goed van pas.

Gedreven

Of het nu gaat om het volledig uitpluizen van ingewikkelde materie of het behalen van de paarse band; ik bijt me vast en zet door tot ik het gewenste resultaat behaal.

Storytelling & writing

Ik houd van nieuwe kennis, vooral wanneer deze gepresenteerd wordt in een mooi verhaal. Schrijven is voor mij dé manier om mijn vele gedachtes te structuren. Een overtuigend of pakkend verhaal creëren? Yes, I can!

Menselijke-motivator

Het grote plaatje, óók in teams heb ik daar oog voor. Ik heb vaak snel door wat anderen kunnen en waar bepaalde kennis ligt. Optimistisch motiveer ik mijn teamgenoten om hun kunnen tot uiting te brengen.

Max is nieuwsgierig naar…

Waarnaar niet?! Als ik iets zou moeten noemen; alles wat te maken heeft met de toekomst, creativiteit en de technologiesector. In technologie is tegenwoordig zoveel mogelijk, geen idee is te gek. Ik denk dat mijn brede toekomstvisie en creativiteit hier goed tot hun recht zouden komen.

Max tipt…

Wat je ook gelooft, het is waarschijnlijk niet de enige waarheid. Ha!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!