|

Not available

Merel van As

Management Trainee

Als jong meisje was ik al ontzettend dynamisch. Ik begon met dansen en zodra ik werd uitgenodigd voor het wedstrijdteam, kwamen mijn liefde voor beweging en drive pas écht samen. Met een fijne groep mensen doelmatig trainen om uiteindelijk op het podium te kunnen stralen, niets zo vervullend als dat! Eenzelfde aanpak zie ik graag terug in mijn werk; het liefst ben ik dagelijks in verbinding met een team, zodat we samen standvastig kunnen knallen om tot de beste resultaten te komen. Vanuit een heldere visie hands-on organiseren en praktisch neerzetten, dát is mijn manier van waarde creëren.

DOELMATIG

ZORGZAAM

SAMEN

ZET DE BOEL IN BEWEGING

Merel’s skills…

Energiek

Mijn energielevel; je kan er simpelweg niet omheen! Of het nu gaat om sporten, organiseren of projectmatig werken, mijn onuitputbare drive komt telkens weer goed van pas. Zowel in mijn werk als privéleven merk ik dat deze drive ook motiverend werkt voor anderen. Zo blijft het vuurtje in de groep de hele weg branden.

Assertief

Misschien is het wel een logisch gevolg van mijn energielevel en liefde voor beweging, want achterover hangen? Niet mijn ding! Proactief onderneem ik stappen en neem anderen hierin mee. Nadenken over wat gedaan moet worden vind ik belangrijk, oneindig piekeren daarentegen niet. Soms moet je die eerste stap durven zetten, zodat de rest van de weg zich kan ontvouwen.

Humorvol

Energiek en assertief vooruit, dat is wat ik wil! Échter laat ik dit niet ten kosten gaan van de sfeer. Ik geloof erin dat op een plezierige en humorvolle manier samenwerken niet alleen de motivatie van de groep maar óók de duurzaamheid van de samenwerking bevordert. Kortom, bij mij gaan kwaliteit en plezier hand in hand. 

Verbind mens & proces

Humor zorgt voor luchtigheid, plezier en motivatie, maar er is één ding wat nog belangrijker is voor een optimale samenwerking: verbinding. In mij schuilt een zorgzame kant, die ervan houdt dingen een persoonlijk tintje te geven en oog heeft voor de medemens. Dit zorgt ervoor dat ik niet alleen binnen het team makkelijk met anderen level, maar ook dat ik als de ideale schakel tussen groepen of afdelingen kan fungeren.  

Merel is nieuwsgierig naar…

Al jaren heb ik een interesse in IT. De trends en ontwikkelingen op dit gebied houd ik dan ook nauw in de gaten. Eén ding is zeker: de technologie staat nooit stil! Wat natuurlijk goed aansluit bij mijn eigen werk- en ontwikkeltempo. Daarnaast vind ik het werkelijk een cadeautje om mijzelf beter te leren kennen. Deze verdieping zoek ik onder anderen op via het Ormit Talent ontwikkelingstraject, maar ook in verschillende boeken, podcasts en het contact met anderen.

Merel tipt…

Ooit gaf iemand mij de tip: ‘neem af en toe eens een dagje me-time’. Me-time?! En wat wordt daar dan mee bedoelt? Het gaat om even niks plannen en werkelijk kunnen afschakelen. Tot jezelf komen en kijken waar je behoefte aan hebt. Door af en toe helemaal af te schakelen kom je erachter hoe het écht met je gaat. Het laad op en geeft de ruimte om – wanneer nodig – even met jezelf in zak en as te zitten. Dit zorgt ervoor dat ik vervolgens zowel frisser als scherper weer door kan. Kortom, een werkelijke aanrader!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!