|

Not available

Pomme Verhagen

Young Data Professional

Nuchter en gezellig, mét een zachte G. Maar het Brabantse kwartiertje? Daar doe ik niet aan hoor. Ik houd van ondernemen. Hierbij zorg ik voor leven in de brouwerij én dat alles tot in de puntjes geregeld is. In mijn werk combineer ik mijn data gerelateerde kennis met mijn communicatieve en organisatorische skills. In de eerste paar weken van mijn traineeship ben ik door mijn poolgenoten gedoopt tot de ‘PA’. Dat is natuurlijk niet voor niets; overzichtelijk en nauwkeurig houd ik bij wat er nodig is. Zowel voor mijzelf als anderen.

DEDICATED

NAUWKEURIG

ANALYTISCH

OPLOSSINGSGERICHT

Pomme’s skills…

Can-Do-Pomme

Ik werk pragmatisch en oplossingsgericht. Of het nu om een onverwachte situatie op de werkvloer óf een gebroken arm op de piste gaat; bij mij gaat direct de regelmodus aan.

Marketing-Analytics

Ik ben niet de typische data nerd. Mijn interesse reikt van marketing tot aan specifieke data gerichte problemen om zo vanuit de feiten tot goede adviezen te komen.

Strakke-Organisator

Voordat ik stappen onderneem, heb ik nauwkeurig voorwerk gedaan. Ook in mijn werk als Translator houd ik precies bij wat waar gebeurt. Mijn overzichten heb ik altijd bij de hand; wat behulpzaam is voor mijzelf én anderen.

Analytics-Translator

Als allemansvriend mét de nodige data kennis dans ik graag op het lijntje tussen Data en de Business. Met beide kanten kan ik goed overweg, waardoor het schakelen tussen de twee soepel verloopt.

Naast Data freak ben ik…

Enorm nieuwsgierig naar Azië! Afgelopen zomer heb ik mogen proeven van Azië en werd enorm geprikkeld om daar voor een langere periode naar toe te gaan. De mensen zijn zo lief en dienstbaar. De bijzondere cultuur, de mooie natuur… Daar zou ik mij graag meer in verdiepen.

Deze opdracht heb ik gedaan…

Marketing Analytics Specialist bij Ormit Talent

Als Marketing Analytics Specialist ben ik verantwoordelijk voor het data-gedreven inrichten van de marketingafdeling. Ik draai resultaten van lopende marketingcampagnes, structureer de data en verwerk deze in een dashboard. Naast het data-aspect ondersteun ik het marketingteam met de contentcreatie, door de social media bij te houden en nieuwsbrieven te schrijven. De afwisseling tussen data-gedreven werken en marketingtaken maakt mijn opdracht leuk!

Data analist bij ABN AMRO

Binnen het Operational Perfomance Management Team op de afdeling Detecting Financial Crime (DFC) bij ABN AMRO ben ik werkzaam als Data Analist. Ik houd me bezig met het in kaart brengen van de performance van de operatie van de DFC-afdeling. Ik ben verantwoordelijk voor het analyseren en visualiseren van data en op basis daarvan geef ik op maat gemaakt advies. Ik werk momenteel veel met PowerBI en heb zelfs mijn PL-300 examen behaald. Het team is relatief jong, we werken agile met 3-wekelijkse sprints. Dit maakt dat er continue verandering en afwisseling is qua werkzaamheden en doelstellingen, wat het werk super uitdagend maakt! ABN AMRO is een ad-hoc, dynamische werkomgeving waar ik goed heb geleerd om te schakelen en verzoeken/projecten te prioriteren. Ik merk dat ik me steeds meer thuis voel in het team, mezelf uitspreek en mijn mening goed kan formuleren. Tegen het einde van mijn opdracht hoop ik een helder beeld te hebben over mijn wensen in een toekomstige baan. Ik ben trots op het feit dat ik zo snel een waardevolle bijdrage heb kunnen leveren en verantwoording heb kunnen dragen binnen het team.    

Cindy (Manager van Pomme): ‘Pomme is erg goed geland en volledig onderdeel van het team. Ze is enorm gedreven, leergierig en werkt met veel toewijding aan haar change projecten. Ze kwam op een best wel turbulente tijd bij ons binnen maar dat weerhield Pomme er niet van om advies en inzicht te vragen bij collega’s, wat in mijn ogen getuigd van kracht.’  

Pomme tipt…

Om mij heen zie ik dat mensen vrij snel in de stress schieten en veel kunnen piekeren. Mijn tip? Zet beide voetjes even stevig op de grond en probeer met een nuchtere blik naar de situatie te kijken. Vaak maken we de dingen in ons hoofd zoveel erger dan deze daadwerkelijk zijn. Er is altijd een oplossing. Oók in je werkomgeving.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!