|

Not available

Regina Voss

Management Trainee

Zeilen, schaatsen, buiten spelen… Deze trotse Fries is opgegroeid in de natuur! Mijn fascinatie voor de natuur loopt naadloos over in een interesse voor scheikunde en biologie. Als de professor in een witte jas kan ik situaties en problemen oordeelloos en onderzoekend bekijken. Maar enkel observeren is voor mij niet genoeg! In mij borrelt een enorme daadkracht die wil neerzetten, verbeteren, dóén. Door mijn feitelijke natuur, verbaast het mensen vaak dat ik juist energie krijg van dynamische of zelfs creatieve omgevingen. Op die plekken de consensus tussen alle losse stukjes vinden; daar doe ik het voor!

DE PROFESSOR

OORDEELLOOS

DAADKRACHT

CONSENSUS

Regina’s skills…

Zuiver

Ik ben zuiver in mijn intenties en neem mijn verantwoordelijkheid. Voor mij geen tweede agenda. Tevens is de zuivere intentie van een organisatie of team om iets eerlijk en duurzaam te verbeteren voor mij een belangrijke drijfveer.

Stapje-terug

Wanneer de intentie zuiver is zet de professor in mij graag een stapje terug om het hele plaatje te kunnen zien. Zo vorm ik een beeld van zowel de situatie als de mogelijke beweegrichtingen.

De translator

Die richting? Die hebben we samen te kiezen. Om tot een kloppend geheel te komen, beweeg ik mij graag tussen het inhoudelijke en emotionele. Eerst bekijk ik de inhoud, daarna zet ik mijn voelsprieten uit.

Resultaten-Regina!

Consensus bereikt? LET’S GO! Met mijn daadkracht en doorzettingsvermogen fungeer ik in teamverband als een stabiele motor. Samen resultaten behalen; hoe fijn is dat?!

Regina is nieuwsgierig naar…

Extreem slimme mensen, op alle vlakken! Wanneer iemand zich verdiept heeft in een bepaald onderwerp vind ik het heerlijk om daar alles over te horen. Ook vind ik de persoon achter de informatie interessant; hoe werkt dat brein? Hoe denkt diegene? Ik geniet van de variatie in mensen en onderwerpen, vandaar ook mijn interesse in het Ormit Talent traject!

Deze opdracht heb ik gedaan

Strategie Analist BPI bij ASML

Als Strategie Analist binnen de Business Performance Improvement (BPI) afdeling van ASML werkte ik samen met een team van Strategie Managers aan cross-sectoraal versnellen van interne verbeteringsstrategieën. Als team bereidden wij de meetings van het Board of Management voor, zodat zij van alle informatie en achtergronden op de hoogte zijn en ze op deze manier zo goed mogelijk kunnen beslissen en sturen. Mijn verantwoordelijkheden lagen bij de coördinatie van het proces en het samenbrengen van de inhoud. Daarvoor was ik in gesprek met verschillende stakeholders, wat mij op een plek bracht met veel overzicht. Ik vond deze positie binnen het bedrijf ontzettend tof en ik vond veel uitdaging in het afstemmen en verwerken van de complexe inhoud. Daarnaast haalde ik veel energie uit de samenwerkingen binnen mijn team en daarbuiten. We stimuleerden elkaar om altijd te blijven reflecteren en elkaar te helpen. Ik ben trots op mijn persoonlijke ontwikkeling en de eindproducten van ons team!

Quote Kuno Huisman, manager bij ASML:
“Het mooie van Regina is dat ze leergierig is op verschillende vlakken. Ze wil graag de inhoud begrijpen, maar ook snappen hoe de processen werken en hoe je dingen het handigste voor elkaar kan krijgen. Dat versnelt haar leercurve en maakt werken met Regina erg prettig!“

Regina tipt…

Zoals eerder gezegd; mijn feitelijke brein gaat júíst aan op creatieve omgevingen en activiteiten. Mijn beste investering van dit jaar is de Rembrandtpas. Voor mensen onder de 28 jaar kost de pas maar €28,-. Je kan hiermee maar liefst 125 musea bezoeken!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!