|

Not available

Savannah Schouws

Management Trainee

Wat ik wil? Werkelijk alles uitproberen! Van het bedenken van fascinerende outfits tot het koken van de gekste gerechten; de creatieveling in mij kan zich kosteloos vermaken met telkens nieuwe dingen. Een hoop chaotische poespas is echter het laatste wat je van mij kunt verwachten. Gestructureerd en een tikkeltje perfectionistisch werk ik gedreven aan alles wat ik doe; op naar kwalitatieve resultaten!

CREATIEF

ANALYTISCH

HUMOR

TIKKELTJE PERFECTIONISTISCH

Savannah’s skills…

Snapvermogen

Gemakkelijk neem ik nieuwe informatie tot mij, wat tijdens mijn studies erg goed van pas kwam. Complexe systemen of organisatiestructuren? De klikjes vallen vaak snel, waardoor ik in verschillende contexten gemakkelijk meekom.  

De planner

Zodra ik de situatie en informatie overzie, maak ik graag een duidelijke planning. Dankzij mijn ervaring met het plannen van verschillende grote projecten heb ik goed leren prioriteren.  

Verantwoordelijk

Afspraak is afspraak, kwaliteit is kwaliteit. Wanneer plannen, taken en deadlines gezamenlijk zijn vastgesteld doe ik er alles aan om mij hieraan te houden. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind het fijn om collega’s te ontzorgen.  

Creatieve oplosser

Zowel de snapper, de planner als de verantwoordelijke in mij willen maar één ding; een goede oplossing vinden! Toegewijd bedenk ik niet alleen een plan A, maar óók een plan B en C. Is dat niet mogelijk of moeten al deze plannen plots overboord? Dán komt mijn creativiteit goed van pas.  

Savannah is nieuwsgierig naar…

Reizen staat op de bucketlist van een hoop mensen, maar waar ik specifiek nieuwsgierig naar ben zijn natuurverschijnselen. Ik wil de dingen zien die zo magisch zijn dat je je ogen bijna niet kan geloven. Denk bijvoorbeeld aan het noorderlicht of de roze meren in Mexico. Enne, heel eerlijk? Dat gevoel krijg ik eigenlijk al van een mooie zonsondergang in Nederland.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Projectmanager bij Coöperatie DELA

Bij Coöperatie DELA was ik projectmanager in het team Staf Uitvaartverzorging. In mijn functie was ik verantwoordelijk voor het opstellen van handboeken met werkbeschrijvingen voor twee afdelingen om de werkwijzen te optimaliseren. Het uniformeren van taken tussen twee afdelingen vergt een gezonde portie stakeholder-management omdat iedereen zijn eigen competenties en communicatiewijzen heeft. Dit maakte mijn rol enorm uitdagend. Om mijn project te laten slagen moest ik mij leergierig en open opstellen en heb ik autonoom leren werken. Mijn eindproduct wordt nu dagelijks gebruikt en verbeterd, iets waar ik enorm trots op ben. Het volledig zelf sturen van een project als projectmanager en de vrijheid om bij te dragen aan verschillende andere projecten maakte dit een onwijs leuke opdracht.

Mijn manager: ”Savannah is behulpzaam en kan snel schakelen, als er onverwachts iets opgepakt moet worden doet ze dit zonder problemen.”

Projectleider bij PWN

Als projectleider was ik verantwoordelijk voor drie verschillende projecten. Ik schreef een inhoudelijke aanvulling op werkbeschrijvingen als een checklist voor projecten aan drinkwaterinstallaties, ik was teamleider bij de e-learnings waar ik filmpjes opnam als opleidingsmateriaal voor mijn collega’s en ik was procesbegeleider bij het in kaart brengen en verbeteren van samenwerkingen tussen projectleiders en ingenieurs. Voor al deze drie projecten was de inhoud cruciaal. Aan mij dus om zo veel mogelijk inhoud te verzamelen, en zo veel mogelijk kennis samen te brengen en dit vervolgens af te wegen en te verwerken. Ik was veel in gesprek met collega’s door het hele bedrijf en ik was regelmatig op locatie bij de installaties te vinden. Het is me gelukt om een veilige omgeving te creëren waardoor mijn collega’s zich kwetsbaar durfden op te stellen en veel over hun werk te delen. Mijn manager was daardoor erg tevreden over mijn analyse. Gaandeweg mijn opdracht bleek ik de persoon met de meeste informatie vanuit meerdere perspectieven. Hierdoor mocht ik ook meedenken en meebeslissen in overleggen, zo ben ik echt gegroeid binnen het bedrijf en leerde ik ook zelf inhoudelijke knopen door te hakken.

Savannah tipt…

Waar je ook binnenkomt, wees jezelf! Wil jij je bijzonder kleden? Gewoon doen! Heb je een raar idee? Gewoon delen! Het kan in het begin even spannend zijn en, ja, bij mij is er regelmatig een grapje over gemaakt. Uiteindelijk werd het meestal goed opgepakt en zo laat je tóch een indruk achter.  

 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!