|

Not available

Savannah Schouws

Management Trainee

Aanpak. Doen. Hoppa! Ik heb een flinke voorraad energie en die gebruik ik maar al te graag. Zowel op het werk als sociaal. Ik omring me graag met veel mensen. Allereerst om samen tot zinvolle resultaten te komen, maar ook omdat ik mensen gewoonweg fascinerend vind. Een dag hard werken? Oh, geloof me: Ik heb nog genoeg energie om de vrijdagmiddagborrel te openen!

ECHTE AANPAKKER

TIKKELTJE NERDY

NUCHTER

CHEF VRIJMIBO

Floortje’s skills…

To the point

Ellenlange discussies? Oef, nee. Ik kom snel tot de essentie op een humoristische manier. Zo werk ik efficiënt en blijven de betrokkenen in een goede stemming.

Vertaalslag maken

Ik dans graag op de grens tussen business en IT. Ik begrijp beide kanten waardoor ik makkelijk de vertaalslag kan maken.

Sudoku-Queen

Met een wiskundeleraar als vader ontwikkelde mijn liefde voor getallen zich al vroeg. Mijn analytische en probleemoplossende vaardigheden komen goed tot hun recht bij data-gerelateerde taken.

Projectmanager Pur Sang

Organisatie en motivatie zijn mij op het lijf geschreven. Daarnaast houd ik graag het overzicht; ik heb een strakke greep op alle taken en details.

Floortje is nieuwsgierig naar…

In mijn volgende functie zou ik meer mensgericht willen werken. Het stuk gedragsverandering blijft me fascineren. Wat drijft een persoon? En waar komt gedrag vandaan? Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook daarbuiten zijn dit de vragen die ik graag onderzoek.

Floortje tipt…

DOE HET GEWOON! Vaak zijn we zo bezorgd over hoe we op anderen overkomen. Eerlijk is eerlijk; wij weten niet wat er in andermans hoofd omgaat. Juist daarom moeten we geen dingen voor anderen invullen. Of het nu gaat om de betrokkenen bij een zakelijk project of een bezoek aan je schoonfamilie; ga uit van je essentie, in plaats van van wat je denkt dat de ander van je verwacht.

Get in touch

Wil je meer weten over onze talenten?

Laat uw gegevens hier achter. Wij nemen contact met u op!