|

Not available

Savannah Schouws

Management Trainee

Wat ik wil? Werkelijk alles uitproberen! Van het bedenken van fascinerende outfits tot het koken van de gekste gerechten; de creatieveling in mij kan zich kosteloos vermaken met telkens nieuwe dingen. Een hoop chaotische poespas is echter het laatste wat je van mij kunt verwachten. Gestructureerd en een tikkeltje perfectionistisch werk ik gedreven aan alles wat ik doe; op naar kwalitatieve resultaten!

CREATIEF

ANALYTISCH

HUMOR

TIKKELTJE PERFECTIONISTISCH

Savannah’s skills…

Snapvermogen

Gemakkelijk neem ik nieuwe informatie tot mij, wat tijdens mijn studies erg goed van pas kwam. Complexe systemen of organisatiestructuren? De klikjes vallen vaak snel, waardoor ik in verschillende contexten gemakkelijk meekom.  

De planner

Zodra ik de situatie en informatie overzie, maak ik graag een duidelijke planning. Dankzij mijn ervaring met het plannen van verschillende grote projecten heb ik goed leren prioriteren.  

Verantwoordelijk

Afspraak is afspraak, kwaliteit is kwaliteit. Wanneer plannen, taken en deadlines gezamenlijk zijn vastgesteld doe ik er alles aan om mij hieraan te houden. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind het fijn om collega’s te ontzorgen.  

Creatieve oplosser

Zowel de snapper, de planner als de verantwoordelijke in mij willen maar één ding; een goede oplossing vinden! Toegewijd bedenk ik niet alleen een plan A, maar óók een plan B en C. Is dat niet mogelijk of moeten al deze plannen plots overboord? Dán komt mijn creativiteit goed van pas.  

Savannah is nieuwsgierig naar…

Reizen staat op de bucketlist van een hoop mensen, maar waar ik specifiek nieuwsgierig naar ben zijn natuurverschijnselen. Ik wil de dingen zien die zo magisch zijn dat je je ogen bijna niet kan geloven. Denk bijvoorbeeld aan het noorderlicht of de roze meren in Mexico. Enne, heel eerlijk? Dat gevoel krijg ik eigenlijk al van een mooie zonsondergang in Nederland.

Savannah tipt…

Waar je ook binnenkomt, wees jezelf! Wil jij je bijzonder kleden? Gewoon doen! Heb je een raar idee? Gewoon delen! Het kan in het begin even spannend zijn en, ja, bij mij is er regelmatig een grapje over gemaakt. Uiteindelijk werd het meestal goed opgepakt en zo laat je tóch een indruk achter.  

 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!