|

Not available

Ting Ting Hu

Management Trainee

YES, WE CAN! Tegenslagen? Die zullen er altijd zijn. Met de juiste dosis zelfvertrouwen, een positieve houding en een duidelijk doel voor ogen sla ik mij hier veerkrachtig doorheen. Ik motiveer de mensen om mij heen hetzelfde te doen. Júíst doordat ik negativiteit niet uit de weg ga, weet ik mij goed met anderen en hun situaties te verbinden. Heldere communicatie en wederzijds begrip maken dat we eerlijk en compassievol met elkaar vooruit kunnen. Tegenslagen? Kom maar op!

ZELFSTANDIG

TOEGEWIJD

VEERKRACHTIG

WEDERZIJDS BEGRIP

Ting Ting’s skills…

Toegewijd

YES, WE CAN! YES, I CAN! En zo niet? Dan toch! Of het nu gaat om sport of werk, mijn enorme drive maakt dat ik doorzet tot ik het gewenste resultaat behaald heb.

Praktisch-visueel

Leren door te observeren of leren door te doen? Beide! Ik observeer situaties of skills en weet dit razendsnel om te zetten naar mijn eigen vaardigheden. Kijken én doen!

De motivator

In de afgelopen jaren heb ik gezien dat mijn veerkrachtige houding aanstekelijk werkt. In teams fungeer ik graag als positieve drijfveer. Gaat het op deze manier niet lukken? Dan vinden we samen een andere methode!

Compassie-minded!

In alles wat ik doe probeer ik liefdevol en open-minded te zijn. Uiteindelijk zijn we allemaal mens. En weet je? Resultaten zijn makkelijker én leuker te behalen vanuit wederzijds begrip!

Ting Ting is nieuwsgierig naar…

Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe de wereld zich in de komende jaren zal ontwikkelen. Om mij heen merk ik dat we steeds zelfbewuster worden. We gaan anders met onszelf, elkaar en onze omgeving om. Deze veranderingen in het individuele bewustzijn, werken door in het collectieve bewustzijn. Ik ben nieuwsgierig naar hoe deze veranderingen in het collectieve bewustzijn zich zullen door vertalen in onze fysieke wereld. Én natuurlijk naar mijn rol hierin.

Deze opdracht heb ik gedaan

Business Analyst bij Renewi

Bij Renewi was ik Business Analyst op de afdeling Product Management en Innovatie (PM&I). Mijn taak was het projectmatige werken naar een hoger niveau te brengen en portfoliomanagement was hiervan een belangrijk onderdeel. Mijn project bedroeg het implementeren van een overzichtelijk projectenportfolio managementsysteem. Het doel was dat het MT vanuit dit systeem kan rapporteren, dashboards kan maken, projecten beter kan aansturen, en het overzien van project deliverables. Mijn verantwoordelijkheden waren het herzien van het projectenportfolio, het schrijven van bijbehorende handleiding, het beheren van projectmanagementtrainingen, en het opzetten van een project documentatiestructuur. Stakeholder-management, schakelen tussen micro- en macro-management, analytisch denken en change-management waren cruciaal in mijn rol. Ik ben trots op de manier waarop mijn oplossingsgerichtheid zo snel heeft ontwikkeld. 

Ting Ting tipt…

Wat ik mijn jongere zelf had willen meegeven is dat zij meer had mogen luisteren naar haar gevoel. We maken vaak keuzes om te voldoen aan een verwachting, onder sociale druk of omdat we opzoek zijn naar bevestiging. Durf jij keuzes te maken die écht bij jou horen? Of misschien is de betere vraag; durf jij een authentiek leven te leven?

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!