|

Not available

Tjeu Combee

Management Trainee

Het aller interessantst in dit leven? Al die verschillende optieken en gedragingen! Ik vind het heerlijk om mensen over hun standpunten te horen praten en om groepsdynamieken te observeren. De essentie van mijn relatie met de mensen om mij heen is een open en oprechte connectie. Vanuit die basis deel ik graag mijn stevige mening. Niet om die aan een ander op te leggen, maar juist om samen het gesprek aan te gaan en zo tot bredere inzichten te komen.

OPRECHTE INTERESSE

VERBINDEND

GROEPSDYNAMIEKEN

OP-'T-RANDJE HUMOR

Tjeu’s skills…

Observerend oog

Graag observeer ik hoe individuen en groepen functioneren. Óf om anderen beter te begrijpen, óf om bepaalde dynamieken te optimaliseren.

Humorvol direct

Ik ben behoorlijk direct. Zowel in het delen van mijn mening, als in mijn humor.

Open-minded

Die directe mening van mij? Die is behoorlijk fluïde. Ik ben open-minded; het kan mij niet gek genoeg. Graag laat ik me verrassen door de standpunten van anderen.

Zelfreflectie

Niet alleen de mensen om mij heen houd ik nauw in de gaten, ook ikzelf ben het object van observatie. Continu ben ik mij bewust van wat ik doe en wat verbeterd mag worden.

Tjeu is nieuwsgierig naar…

Leidinggeven! Nu lever ik natuurlijk input en heb ik mijn projecten, maar is er altijd nog een manager die achter mij staat. Ik ben benieuwd hoe het voelt om zelf die eindverantwoordelijkheid te hebben; welke druk, spanning en uitdaging dat met zich meebrengt.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Teamcoach bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO werk ik als teamcoach volgens de scrum methodiek met 2 IT teams uit Nederland én India, waar ik mij vooral focus op de teamdynamiek. Ik zorg voor verbeteringen in de manier van werken, communicatiemethoden en feedback geven. Daarnaast faciliteer ik sessies, stel ik kritische vragen, hou ik 1 op 1 gesprekken en zorg ik voor een prettige werksfeer. Momenteel bevindt zich een transitie binnen ABN AMRO waarin team coaches en scrum masters overstijgend binnen de afdeling komen te werken. Zo werk ik niet alleen meer met één team, maar ben ik als Empire Enabler verantwoordelijk voor mijn gehele afdeling. 

Project Management Support bij IMC Weekendschool

Stichting IMC Weekendschool verzorgt aanvullend, motivatie-gericht onderwijs voor jongeren op plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Omwille van de professionalisering van de stichting zette ik een draaiboek op voor het organiseren van efficiënte pop-up summer schools. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor het projectplan rondom de onboarding van nieuwe medewerkers. Hierbij was het van belang om de belangen van alle stakeholders in kaart te brengen. 

Projectmanager IT bij Ormit Talent

Als projectmanager was ik verantwoordelijk voor het formaliseren en in kaart brengen van alle IT-processen binnen Ormit Talent Nederland en België. Deze behoefte is ontstaan uit een gemis in overkoepelende kennis over hoe de IT-systemen zijn ingericht en gekoppeld aan elkaar. Hierdoor was het handelingsvermogen en de snelheid binnen de organisaties niet optimaal waardoor het lastig was om keuzes op strategieniveau te maken. Ik heb een scrumstructuur opgezet waar ik data owners heb aangewezen voor de verschillende systemen die Ormit Talent gebruikt. Denk aan de financiën, administratie, CRM-systemen, et cetera. Het was erg interessant om te leren hoe ik mensen ervan bewust kon maken wat hun belang in het project was, en zo te zorgen dat met hun input de deadlines van de roadmap gehaald gingen worden. Door zelf heel duidelijk te zijn in mijn vragen en verwachtingen, werden mijn meetings met stakeholders steeds effectiever en lukte het om iedereen mee te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt om van dit opstartproject een continu bedrijfsproces te maken dat nu door mijn collega’s wordt voorgezet. Zeker omdat dit de eerste keer was dat ik verantwoordelijk was als kartrekker voor een geheel project tot implementatie, ben ik daar extra trots op.

Tjeu tipt…

De podcast ‘Worklife with Adam Grant’. Hij is een organizational psychologist, die met een bepaalde blik kijkt naar performance binnen organisaties. Bepaalde gewoontes en andere dingen die wij onbewust doen, weet hij scherp te benoemen en uit te leggen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je je bewuster wordt van deze gewoontes, maar óók dat je ze beter begrijpt.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!