|

Not available

Tjeu Combee

Management Trainee

Het aller interessantst in dit leven? Al die verschillende optieken en gedragingen! Ik vind het heerlijk om mensen over hun standpunten te horen praten en om groepsdynamieken te observeren. De essentie van mijn relatie met de mensen om mij heen is een open en oprechte connectie. Vanuit die basis deel ik graag mijn stevige mening. Niet om die aan een ander op te leggen, maar juist om samen het gesprek aan te gaan en zo tot bredere inzichten te komen.

OPRECHTE INTERESSE

VERBINDEND

GROEPSDYNAMIEKEN

OP-'T-RANDJE HUMOR

Tjeu’s skills…

Observerend oog

Graag observeer ik hoe individuen en groepen functioneren. Óf om anderen beter te begrijpen, óf om bepaalde dynamieken te optimaliseren.

Humorvol direct

Ik ben behoorlijk direct. Zowel in het delen van mijn mening, als in mijn humor.

Open-minded

Die directe mening van mij? Die is behoorlijk fluïde. Ik ben open-minded; het kan mij niet gek genoeg. Graag laat ik me verrassen door de standpunten van anderen.

Zelfreflectie

Niet alleen de mensen om mij heen houd ik nauw in de gaten, ook ikzelf ben het object van observatie. Continu ben ik mij bewust van wat ik doe en wat verbeterd mag worden.

Tjeu is nieuwsgierig naar…

Leidinggeven! Nu lever ik natuurlijk input en heb ik mijn projecten, maar is er altijd nog een manager die achter mij staat. Ik ben benieuwd hoe het voelt om zelf die eindverantwoordelijkheid te hebben; welke druk, spanning en uitdaging dat met zich meebrengt.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Teamcoach bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO werk ik als teamcoach volgens de scrum methodiek met 2 IT teams (met mensen in Nederland én India) waar ik mij vooral focus op de teamdynamiek. Onder andere zorg ik er voor dat we nadenken over onze manier van werken (wat doen we, waarom en wat kan er beter), dat gaat ook over communiceren en feedback geven. Ik faciliteer sessies, stel kritische reflectie vragen, heb 1 op 1 gesprekken met de teamleden en probeer ook te zorgen dat er niet alleen over de inhoud gesproken wordt, maar we ook elkaar een beetje beter leren kennen. Zeker met het hybride werken. Nu is er een transitie gaande binnen ABN AMRO waardoor de functie verandert. De teamcoaches / scrum masters gaan uit de teams en overstijgend werken binnen de afdeling in plaats van één per team. Daar komt ook een nieuwe coole naam bij; Empire Enabler.

Project Management Support bij IMC Weekendschool

Stichting IMC Weekendschool verzorgt aanvullend, motivatie-gericht onderwijs voor jongeren op plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Binnen de stichting worden er stappen gezet in de professionalisering. Als onderdeel daarvan heb ik een draaiboek gemaakt voor een efficiëntere organisatie van pop-up summer schools. De stichting groeit hard en daarom wordt de onboarding en training steeds tijdrovender, om die reden hebben we het gebruik van e-learnings onderzocht. Het projectplan, intern wensen ophalen en gesprekken voeren met partijen zijn belangrijke onderdelen waaraan ik heb gewerkt, om zo een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

Tjeu tipt…

De podcast ‘Worklife with Adam Grant’. Hij is een organizational psychologist, die met een bepaalde blik kijkt naar performance binnen organisaties. Bepaalde gewoontes en andere dingen die wij onbewust doen, weet hij scherp te benoemen en uit te leggen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je je bewuster wordt van deze gewoontes, maar óók dat je ze beter begrijpt.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!