|

Management
Traineeship @ Finance

Ambieer jij een carrière in de financiële wereld? Wil je deze interessante wereld in de breedte leren kennen? En ontdekken waar jij het beste tot je recht komt? Dan is ons Management Traineeship wat voor jou!

Dit programma in het kort:

2-jarig programma

Kickstart je carrière met dit 2-jarig ontwikkelprogramma. 

Discover

Ontdek de financiële wereld in de breedte, en jouw potentieel en daarmee de plek die het beste bij jou past 

Intensief ontwikkelprogramma

Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, intervisie en coaching.  

Build your network

Bouw vanaf de eerste dag aan je netwerk door al die verschillende klanten waar je terecht komt. En dan tellen we je mede trainees en alumni nog niet eens mee.

Wat ga je doen?

In deze unieke kans krijg je de mogelijkheid om de financiële sector vanuit alle hoeken te verkennen. Gedurende een periode van twee jaar zul je rouleren tussen diverse opdrachten, afdelingen en rollen. Dit biedt jou de kans om te ontdekken waar jouw passie en ambitie binnen deze sector liggen.

De financiële wereld staat nooit stil; vernieuwing en verandering zijn continu aan de orde van de dag. Je zult betrokken zijn bij projecten die gericht zijn op verbetering, procesoptimalisatie, de implementatie van nieuwe tools of systemen, en verandervraagstukken op het gebied van digitalisering, automatisering, dashboarding en datamanagement. Dit geeft je de mogelijkheid om niet alleen kennis op te doen, maar ook om actief bij te dragen aan belangrijke ontwikkelingen binnen de sector.

Dit ben jij:

Young Professional

Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring, waarbij relevante nevenactiviteiten een pré vormen.

Master

Je hebt een universitaire master afgerond, bij voorkeur in de richting van finance, economie, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied.

Passie

Sterke affiniteit met de financiële sector en sterk gemotiveerd om verschillende aspecten binnen de financiële wereld te ontdekken 

Curious

Je bent analytisch ingesteld en denkt in mogelijkheden, bent besluitvaardig en resultaatgericht, bent zelfsturend en proactief in je werk.

Zij gingen jou voor…

Laurien als Project Management Officer bij de Rabobank

Als Project Management Officer binnen de afdeling Financial Economic Crime (FEC) was ik onderdeel van een team dat met innovatieve digitale hulpmiddelen ondersteunt bij de toetsing van klantintegriteit. In het bijzonder ging mijn opdracht over de migratie van het oude systeem, naar een vernieuwde versie. De migratie van het systeem vraagt om technische veranderingen, stakeholdersmanagement, structuur en doelgerichtheid. Ik was verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van de projectplanningen, de rapportages met betrekking tot de voortgang van het project en het inrichten van een nieuwe governance structuur. FEC is een enorm complexe en dynamische afdeling, waar op wekelijkse basis veranderingen plaatsvinden in de actualiteiten en wetgeving. Ik heb in de eerste maanden op de opdracht dan ook geleerd hoe belangrijk het is om eerst wegwijs te worden binnen FEC en bekend te raken met de inhoud. De Rabobank is een omgeving die mij hier de tijd voor heeft gegeven, waardoor ik later een actieve bijdrage kon leveren aan de voortgang van het project. Doelgerichtheid, scherpte en proactiviteit zijn eigenschappen die mij ondersteunen om mijn rol goed te kunnen uitvoeren in deze omgeving die mijn opdracht heel uitdagend maakte. Toen ik de opdracht eenmaal onder de knie kreeg, gaf dat ook enorm veel voldoening.

Luchien als Proces Manager bij Rabobank

Als Procesmanager binnen het Chapter Procesmanagement team was de wens om binnen het hele chapter te gaan werken met Azure DevOps. Dit zodat er een overzichtelijke backlog en een eenduidige manier van werken ontstond binnen de afdeling. Ik was persoonlijk verantwoordelijk voor de hele technische inrichting van Azure DevOps, het geven van demo’s en was een vraagbaak voor alle collega’s. Hiervoor had ik veel overleg met diverse teams en het management over welke functionaliteiten zij graag terug wilde zien in Azure DevOps. Deze manier van werken zorgde ervoor dat ik mijn creativiteit goed kwijt kon en de wensen van verschillende afdelingen kon vertalen naar een werkbaar platform. De uitdaging van de opdracht was dat ik de enige expert was op het gebied van Azure DevOps, en dus zelf de regie in handen had van mijn project. Ik moest de juiste mensen bij elkaar brengen en belangrijke keuzes maken. Doordat ik de expert was van de software, heb ik veel geleerd over verandermanagement en stakeholder management. De vrijheid die ik bij mijn opdracht kreeg, in combinatie met de samenwerking die ik had met mijn ervaren collega’s maakte het een ontzettend uitdagende en leerzame opdracht.

Sjors als Transformation Officer

Als Transformation Officer bij een grote bank werkte ik mee aan een grote organisatorische transformatie. Om één van de grootste afdelingen (+3.000 FTE) toekomstbestendig te maken, is besloten om een compleet nieuwe organisatiestructuur neer te zetten die ervoor zou moeten zorgen dat er veel effectiever en klantgerichter gewerkt kan worden. Bij dit traject ben ik vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het vormgeven van deze nieuwe organisatiestructuur en was ik onderdeel van de besluitvorming. Dit omvatte het in kaart brengen van de huidige organisatie, onderzoeken hoe het efficiënter kan en hier voorstellen en scenario’s voor maken. Nadat onze plannen goedgekeurd waren, was ik verantwoordelijk voor de implementatie van de plannen, waarbij het mijn verantwoordelijkheid was om alle medewerkers de juiste plek binnen de nieuwe structuur te geven.

Floortje als Change Manager

Als Change Manager was ik onderdeel van het Change & Data team van een grote bank, waar analisten onderzoek doen om de integriteit van de financiële markt te waarborgen. Daar was ik de schakel tussen de analisten en het IT-team. Mijn rol was om updates binnen de IT-systemen te communiceren, bugs te prioriteren en de zorgen bij de analisten weg te nemen. Hierin was het belangrijk om te luisteren naar de behoeften van de analisten en te filteren wat de belangrijke problemen waren om op te focussen. Ik was betrokken bij de implementatie van een nieuwe tool, waarbij ik ervoor heb gezorgd dat de analisten snel up & running waren.

Waarom kiezen voor Ormit Talent?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven, met als ultieme doel de leiders van morgen aan te leveren.

Actief in Nederland & België

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Een kijkje in de keuken bij meerdere bedrijven

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Het Management Traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!

De startdatum voor dit traineeship: vanaf juni 2024

 

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Ervaringen horen van een trainee?

Plan een date met onze trainee Merel
Merel van Rongen -1 klein formaat