|
13 maart 2024

Impact maken op wereldniveau

Bijna dertig jaar geleden begon Nathalie Jaarsma haar professionele avontuur bij Ormit Talent. Als ambitieuze nieuwkomer was ze nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen was op de arbeidsmarkt en koos daarom voor een traineeship. Inmiddels is Nathalie al jaren actief voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Haar diplomatieke carrière op het gebied van economie, veiligheid en cultuur maakt ons enorm nieuwsgierig. Hoe is ze hier gekomen en welke inzichten en ervaringen tijdens het traineeship hebben nu nog impact?

Anke Zuidema
12 maart 2024

Een terugblik op het eerste multi company traineeship

Ormit Talent viert haar dertigjarig bestaan, en wie beter om ons een kijkje te geven in het verleden dan een van de allereerste trainees, Anke Zuidema, Manager Corporate HRM en Organisatieontwikkeling bij Rijkswaterstaat. In een boeiend gesprek nemen we een duik in de tijd waarin mobiele telefoons nog geen alledaags bezit waren en communicatie verliep via faxen. 

7 maart 2024

Hoe persoonlijke groei technisch vakmanschap versterkt

Ian Sprong is inmiddels alweer 11 jaar lang werkzaam bij ASML. Hij is daar in de eerste talent pool van Ormit Talent bij ASML als trainee begonnen en nooit meer weggegaan. Een pool is een groep van 6 tot 12 trainees die samen het traineeship doorlopen. Inmiddels is Ian cluster manager binnen EUV en gaat hij binnenkort een kostenreductieprogramma leiden binnen ASML. Als lid van de eerste talent pool bij ASML deelt Ian zijn ervaringen, uitdagingen en waardevolle inzichten over zijn tijd bij Ormit Talent.

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze blogs, cases, whitepapers, events en meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.