|
21 juni 2024

Van ondernemer naar Engineering lead

De carrière van Annamalai is een verhaal en bewijs van veerkracht, leren en aanpassingsvermogen. Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-India, heeft hij een bachelor’s degree in werktuigbouwkunde en een master in Engineering Management behaald. Dit verhaal volgt zijn weg van het starten van zijn eigen onderneming tot zijn deelname aan een persoonlijk ontwikkelingsprogramma ondersteund door Ormit Talent, wat leidde tot een succesvolle loopbaan bij ASML.

21 mei 2024

From farm to fork: met goed leiderschap écht impact maken

Of het nou je dagelijkse kopje koffie of thee is, de chocolade die je eet, de kleding die je draagt of de shampoo waarmee je je haar wast, de productie ervan begint ergens op het platteland mijlenver bij je bed vandaan. Helaas verloopt dit proces niet altijd even eerlijk en duurzaam. Heske Verburg is managing director van Solidaridad Europe. Samen met haar collega’s maakt zij wereldwijd impact door de internationale productieketens beter en eerlijker te maken voor iedereen.

24 april 2024

Navigeren door de vervoerssector: van traineeship naar topmanagement

Nanouke van ‘t Riet is CEO en COO van DB Cargo. 25 jaar geleden begon ze haar carrière bij Ormit Talent. Inmiddels heeft ze verschillende leidinggevende rollen binnen de vervoerssector op haar naam staan in zowel binnen- als buitenland. Nanouke deelt haar inzichten, ervaringen en uitdagingen die ze is tegengekomen tijdens haar reis naar de top.

13 maart 2024

Impact maken op wereldniveau

Bijna dertig jaar geleden begon Nathalie Jaarsma haar professionele avontuur bij Ormit Talent. Als ambitieuze nieuwkomer was ze nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen was op de arbeidsmarkt en koos daarom voor een traineeship. Inmiddels is Nathalie al jaren actief voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Haar diplomatieke carrière op het gebied van economie, veiligheid en cultuur maakt ons enorm nieuwsgierig. Hoe is ze hier gekomen en welke inzichten en ervaringen tijdens het traineeship hebben nu nog impact?

Anke Zuidema
12 maart 2024

Een terugblik op het eerste multi company traineeship

Ormit Talent viert haar dertigjarig bestaan, en wie beter om ons een kijkje te geven in het verleden dan een van de allereerste trainees, Anke Zuidema, Manager Corporate HRM en Organisatieontwikkeling bij Rijkswaterstaat. In een boeiend gesprek nemen we een duik in de tijd waarin mobiele telefoons nog geen alledaags bezit waren en communicatie verliep via faxen. 

7 maart 2024

Hoe persoonlijke groei technisch vakmanschap versterkt

Ian Sprong is inmiddels alweer 11 jaar lang werkzaam bij ASML. Hij is daar in de eerste talent pool van Ormit Talent bij ASML als trainee begonnen en nooit meer weggegaan. Een pool is een groep van 6 tot 12 trainees die samen het traineeship doorlopen. Inmiddels is Ian cluster manager binnen EUV en gaat hij binnenkort een kostenreductieprogramma leiden binnen ASML. Als lid van de eerste talent pool bij ASML deelt Ian zijn ervaringen, uitdagingen en waardevolle inzichten over zijn tijd bij Ormit Talent.

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze blogs, cases, whitepapers, events en meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.