|

Heb jij het talent?

Bij Ormit Talent draait het allemaal om jou. Samen diepen we je unieke persoonlijkheid, skills en talenten uit. We graven dieper. Naar jouw passies, dromen, drives en ambities. Je gaat aan de slag in een ambitieuze organisatie uit ons netwerk. Daar bouw je mee aan de toekomst: verandering, vernieuwing en vooruitgang. Durf jij deze challenge aan?

Laat jouw talent voor je werken

Ormit Talent gelooft dat mensen zoals jij met uitzonderlijke talenten simpelweg gewoon onmisbaar zijn. Zeker in deze tijd van grote uitdaging maak jij het verschil. Met jouw talent help jij organisaties veranderen en verbeteren. Stilstaan is geen optie. 

Je staat op het punt  een keuze te maken, welke kansen ga jij nu pakken met alles wat je te bieden hebt? Wat is jouw best next step? Ormit Talent geeft jou de extra push om nog meer uit jezelf te gaan halen. Meer dan 2000 talenten gingen jou voor. Ze stegen boven zichzelf uit en namen organisaties mee naar beter en slimmer. Dus waar wacht jij nog op?

Work Smart, Get Far

Je zet je tanden in uitdagende projecten. De lat ligt hoog, het tempo is snel en er wordt veel van je gevraagd. Regelmatig knal je uit je comfortzone. Jij pakt de lead.

Maar je hoeft het zeker niet alleen te doen. Jouw coach ondersteunt je op jouw pad. Ormit Talent laat je groeien in persoonlijk inzicht, communicatie, teamwork. Daarnaast sturen wij ook op change management en andere hard skills.

Wij houden het vizier op jouw persoonlijke doelstellingen, zorgen voor nieuwe inzichten en … nieuwe uitdagingen. Zó haal je pas echt het beste uit jezelf.

100% Fun

Ontdek onze after hours. Wij weten als geen ander, presteren vraagt om inspanning en ontspanning. Onze Young Professionals ontmoeten elkaar regelmatig voor borrels, wintersport, zeilreis, pubquizzen, jaarevenementen en meer. Proost!

LinkedIn Check

Ontvang een persoonlijk advies!

Wil jij weten welk programma het meest geschikt is voor jou? Vul het formulier in, dan ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijk advies van onze recruiter!

Maak kennis tijdens één van onze events

23/05/2024 10:00

Career Impact Event – 23rd May 2024

Dit jaar vieren wij bij Ormit Talent ons 30-jarig bestaan. Ter viering van deze bijzondere mijlpijl staan er dit jaar meerder alumni-evenementen op de agenda. Op 23 mei opent Ormit Talent haar deuren voor de trainees van nu en de trainees van toen voor het ‘Career Impact Event’. Tijdens het ‘Career Impact Event’, nemen we actuele thema’s in het bedrijfsleven onder de loep, om elkaar te inspireren en uit te dagen om tot nieuwe inzichten te komen. We nodigen je graag uit om na te denken over de onderwerpen die spelen in alle organisaties die wij, als Ormitters, vertegenwoordigen.

The special ones

Als Ormit Talent ben jij anders dan de rest. Jij bent één van de leiders van de toekomst. Een game changer die nu al verandering en vernieuwing teweeg kan brengen en altijd vooruit wil. Als onmiskenbare ‘special one’ zorg jij ervoor dat organisaties sneller en beter innoveren en meer successen boeken. Jezelf “special one” noemen is dus zeker niet voor iedereen weggelegd. Daarom is ons selectieproces zo ingericht om de beste talenten te selecteren.

Ready, set, go!

Ben jij overtuigd van jouw talent? Dan helpen wij jou graag verder! Onze management traineeships en talent programma’s zijn er op gericht om het beste uit jezelf te halen en geven een impuls aan je carrière. Maak eens kennis met onze vacatures!

Security & Risk Traineeship @ ASML

Jij barst van het talent. Maar beschik je ook over de nodige kwaliteiten om de technologie, kennis, assets en reputatie van ASML te bewaken? Dit traineeship bij ASML biedt veel kansen en mogelijkheden voor talenten met diverse achtergronden. Ontwikkel je als een leider in security en riskmanagement!

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Hier werken onze talenten