|

Not available

Gijs Govers

Management Trainee

Met een resultaat gedreven manager als vader en een gevoelige coach als moeder, kreeg ik al jong beide kanten mee. Zo groeide ik op tot het zogenoemde mengelmoesje; een assertieve doch sensitieve fanatiekeling. Welke kant tot uiting komt? Dat hangt van de context af. Weloverwogen bekijk ik de situatie en connect ik met de mensen om mij heen, waarna ik intuïtief die eigenschappen inzet die het meest bevorderlijk zijn voor de groei.

GEDREVEN

CREATIEF

ENERGIEK

AANSTEKELIJK

Gijs’ skills…

Natuurlijk overzicht

Ik kan mij gemakkelijk grote hoeveelheden en verschillende soorten materie eigen maken. Juist door een stapje achteruit te doen, overzie ik situaties snel en scherp. Zo kunnen we gezamenlijk focussen op dat wat echt relevant is.

De netwerker

Niet alleen informatie, ook de verhoudingen binnen organisaties heb ik snel door. Als sociale netwerker leg ik gemakkelijk contact met óf tussen de personen op de juiste posities.  

Vindingrijk

Waar ik vroeger mijn creativiteit kwijt kon in tekenen en schrijven, zet ik het tegenwoordig in om tot interessante oplossingen en innovatieve ideeën te komen. Zo doe ik de dingen net even iets anders, mét een beetje extra fleur!

Aanstekelijk energiek

Mijn aanstekelijke enthousiasme werkt enerzijds als trigger, waardoor meetings en brainstormsessies zowel meer tempo als power krijgen. Anderzijds weet ik mijn aanstekelijkheid in te zetten om anderen te overtuigen en zo de juiste richting op te krijgen.

Gijs is nieuwsgierig naar…

Over de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat ik niet alleen mijn rol, maar ook de missie en richting van de organisatie waarvoor ik werk heel belangrijk vindt. Vanuit dit besef ging ik op onderzoek uit en kwam ik erachter dat ik niet alleen warmloop voor de ‘dogood’ bedrijven in bijvoorbeeld de duurzaamheidssector. Oók andere organisaties en sectoren met een levendige, diepgaande missie spreken mij aan. Denk bijvoorbeeld aan ASML die met hun chips bijdragen aan een nieuwe wereld. Hoe vet is dat?! Kortom, ik ben nieuwsgierig naar welke organisatorische missie uiteindelijk zal aansluiten bij mijn persoonlijke visie.  

Deze opdracht heb ik gedaan

Senior Projectbeheerser bij de Provincie Noord-Brabant

Ik was binnen het team project piekbelasting verantwoordelijk voor drie verschillende onderdelen. Ten eerste zorgde ik voor de financiën: de begroting, een kostenverantwoording en de communicatie met het rijk over de uitkering van deze financiën aan de provincie. Ten tweede rapporteerde ik de voortgang en kwaliteit van het hele ondersteuningsproject aan de provincie, gemeentes en aan het ministerie. Zo zijn dashboards die ik heb gemaakt gepubliceerd in de krant, waar ik veel positieve reacties op kreeg van politieke woordvoerders. Als laatste was het mijn verantwoordelijkheid om op tijd risico’s te signaleren en vervolgens de juiste beheersmaatregelingen te nemen met het team. Ik haalde veel energie uit het feit dat het veel verschillende taken en verantwoordelijkheden zijn die ik heb. Wij hebben het project van niks naar draaiend helemaal opgezet, en ik ben echt trots op het feit dat we zo snel een goedlopende dienst hebben opgezet. Doordat het ook zo complex is, heb ik al heel snel geleerd hoe belangrijk het is om goed door te vragen over onderwerpen. Echt de dialoog aan te gaan. De dienst is er puur op gericht om de mensen te helpen en ondersteunen, zo goed als we kunnen. Het is dan ook een vrijwillige dienst voor deze doelgroep. Hierdoor kon ik echt het positieve verschil maken voor mensen. Dit motiveerde enorm.

Gijs tipt…

Als echte Bosschenaar kan ik jullie de béste tip uit Brabant natuurlijk niet onthouden; proef een overheerlijke Bossche Bol van de bekende familiebakkerij Jan de Groot!  

 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!