|

Not available

Ymke Goossens

Management Trainee

Of het nou als werknemer of in mijn privéleven is; ik doe liever nét iets te veel, dan net iets te weinig. Toegewijd werken is niet het enige wat ik belangrijk vind, vanuit mijn achtergrond in Hospitality hecht ik veel waarde aan het creëren van een fijne sfeer. Ik vind het heerlijk om events of etentjes te faciliteren. Anderen blij maken, daar word ik happy van! Achter het sociale dier gaat een perfectioniste schuil. Dit streven naar perfectie is mede gevoed door het synchroonzwemmen.

TOEGEWIJD

ONDERNEMEND

HOSPITALITY-MINDED

PRESTATIEGERICHT

Ymke’s skills…

Structuur aanbrengen

Waar ik het beste tot mijn recht kom? In een rommelige omgeving! Orde creëren in de chaos; daar houd ik van.

Assertieve entrepreneur

De Master Entrepreneurship heb ik niet voor niets gekozen. Initiëren en aanpakken, daar sta ik voor. Zowel in mijn werk als sociaal.

Kameleon-girl

Op verschillende lagen voel ik aan wat nodig is en hier weet ik snel op in te spelen. Heldere communicatie is hier een belangrijk onderdeel van.

Aanstekelijke motivator

Ik motiveer de mensen om mij heen, vooral wanneer zij het even niet meer zien zitten. Mijn bruisende batterij draagt positief bij aan het energieniveau binnen een groep.

Ymke is nieuwsgierig naar…

Waar ik nieuwsgierig naar ben? Oef, naar alles! Mijn brede interesse is zowel een kracht als een valkuil. Hier de juiste balans in vinden, dat wil ik graag leren.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Process Coach bij AKZO Nobel

Als Process Coach bij AkzoNobel coördineerde ik verschillende Information Management en IT-gerelateerde verbeterprojecten binnen het Benelux Customer Support team. Dit team biedt administratieve en commerciële ondersteuning voor de gehele sales en marketingafdeling van de Benelux. Ik was verantwoordelijk voor het monitoren, verbeteren en afstemmen van verschillende processen met als doel de verkoop, kosten en klanttevredenheid te bewaken en verbeteren. Mijn inzet droeg bij aan de structuur en procesverbetering op de afdeling. Kortom een uitdagende en daarom zeer leerzame en mooie opdracht!

Jan-Riemer Roorda (Manager Process Improvement Benelux): “Ymke heeft als Process Coach bij Akzo Nobel laten zien dat ze communicatief zeer vaardig is, overzichtelijk werkt, over sterke projectleiderschap skills beschikt en bij uitdagingen haar creatieve mening durft te delen. Processen binnen Akzo Nobel zijn complex, maar Ymke is er volledig voor gegaan en is zo in korte tijd van junior tot expert gegroeid!” 

Project Manager bij DELA

In mijn rol bij coöperatie DELA droeg ik bij aan het creëren van een uniforme werkwijze onder uitvaartverzorgers. De groei die DELA doormaakt zorgt voor behoefte aan een uniforme werkwijze en aan een constante kwaliteit van dienstverlening. Binnen mijn project was ik verantwoordelijk voor het opzetten van een handboek en de implementatie daarvan. De uitdaging van mijn project lag in het overtuigen van uitvaartverzorgers van het belang van een uniforme werkwijze. Mijn overtuigingskracht, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen en stakeholder management waren essentieel om te slagen in mijn rol. Daarnaast heeft deze opdracht me geleerd om verwachtingen af te stemmen, overtuigd te zijn van mijn eigen product en hier ook achter te staan. Ik heb echt genoten van deze rol vanwege de impact, de uitdagende belangenverstrengelingen en de overtuigingsgerichtheid. 

Lieke van Dongen (Businessconsultant Coöperatie Dela): “Ymke is positief ingesteld en ziet overal mogelijkheden. Binnen no time had ze haar plek in het team gevonden. Ze kan makkelijk schakelen met stakeholders op verschillende niveaus. Ze werkt vol toewijding en heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Ze overziet processen, kan ze analyseren en komt tot de kern.”

Ymke tipt…

Always look on the bright side of life! In iedere struggle is iets positiefs te vinden. Die ontdekking geeft een twist aan moeilijke situaties.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?