|

Jij hebt het talent.

Wij kennen de weg.

Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it!

We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten. Het ontwikkelprogramma van Ormit Talent is bekroond door CEDEO. Daarmee kunnen wij met trots zeggen dat wij het beste ontwikkelprogramma van Nederland aanbieden! Samen werken we actief aan jouw ontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat jij het allerbeste in jezelf naar boven gaat halen.

01

Een succesvolle carrière begint bij jezelf

 

Je bent nieuwsgierig en hongerig om te groeien en staat open voor nieuwe ervaringen, waardevolle feedback en frisse inzichten. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Jouw carrière begint dus ook bij jezelf, en Ormit Talent helpt je daarbij. Je gaat voor een combinatie van leren en werken, ondersteund door onze professionals. Een bewezen succesformule. Dit is de manier om jouw eigen verwachtingen en ambities te overtreffen. Je bent knettergek als je met zo veel talent deze kans laat lopen! 

02

Opdrachten

 

Stap uit je comfortzone. Doe nieuwe ervaringen op, ga onbekende avonturen en uitdagingen aan. Je vreet je vast in onze opdrachten, en je gaat daar opzoek naar de oplossing. Zo kom je in de dynamiek van ontwikkelen terecht. Daar ontstaan voor jou nieuwe inzichten en persoonlijke ontdekkingen. Dit doe je tijdens meerdere opdrachten bij één bedrijf, of meerdere bedrijven. Je krijgt alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo kom je misschien wel bij bedrijven zoals: Nike, bol.com en Essent. Dat staat straks lekker op je cv!

03

Persoonlijke ontwikkeling

 

Jij bent uniek met jouw talent, maar toch zien we vaak dezelfde vragen en ontwikkelpunten terugkomen. Ons ontwikkelprogramma spitst zich toe op de onderwerpen die jou helpen om jouw potentieel te gaan bereiken. Een aantal aandachtspunten zijn: 

 

   • Effectief communiceren
   • Het managen van de mensen om je heen
   • Het geven en ontvangen van feedback
   • Inzicht krijgen in jezelf, jouw talenten en persoonlijkheid
   • Vitaal blijven op de werkvloer
   • Het managen van voortgang in projecten
   • Veranderen en innoveren 

 

Kortom: Wij weten wat er nodig is om jou te laten groeien!

04

Trainingen en workshops

 

Maandelijks krijgt jouw talent een boost door ons aanbod van trainingen en e-learning. De exacte invulling is afgestemd per programma, maar er zijn een aantal trainingen die wij essentieel voor iedereen vinden, zoals de voorbeelden hieronder.

Deze trainingen ga je zeker volgen:

Personality Profile

Krijg inzicht in jezelf en anderen. Je ontdekt jouw MBTI, die je gaat helpen om de verschillen tussen jezelf en anderen te ontdekken. Je leert jezelf kennen, maar wordt zo ook beter in:  effectieve communicatie, conflicthantering, teambuilding en het uitstippelen van je carrièrepad.

Communication Marathon

Hoe ga jij om met stressvolle gesprekken? Jij leert omgaan met spannende situaties waarin bijvoorbeeld iemand anders reageert dan je had verwacht. Samen met onze acteurs verbeter je jouw communicatiestijl.

Project Management Skills

Hoe word je nog effectiever in het managen van projecten? Tijdens deze training implementeer je projectmanagementprincipes op jouw eigen projectcase(s). Zo leer jij van jouw ervaringen uit de praktijk!

Agile & Scrum

Na deze training begrijp je waar Agile en Scrum voor staan, kun je de begrippen uitleggen en de managementtools in de praktijk toepassen. Je kunt beoordelen of je de Agile mindset hanteert en een bijdrage leveren aan het verbeteren van processen.

Stakeholder Analysis

Een project doe je nooit alleen, je hebt anderen nodig om successen te behalen. Tijdens deze training krijg je inzicht in het netwerk van mensen om je heen. Analyseer je de onderliggende verhoudingen en kom je tot een tactiek om jouw project in beweging te houden.

Data Bootcamp

De wereld van data kan niet langer genegeerd worden. Tegenwoordig draait alles op data. Tijdens deze meerdaagse bootcamp krijg je de tools om data voor jou te laten werken. Zo ga je o.a. datasets opschonen en aan de slag met het maken van een dashboard in PowerBi.

Situational Leadership

Word een effectief leider door verschillen in jouw team te benutten. Niet iedereen is hetzelfde, en iedereen reageert anders op jouw leiderschap. Je leert de ontwikkeling en groei van medewerkers te versnellen, waardoor ze meer betrokken raken en eigenaarschap tonen. Precies wat jij wil binnen jouw project!

Stress Management

Ontdek wat de kern van stress precies is. Leer rust in je leven te creëren en daarmee je vitaliteit en veerkracht te vergroten. Je maakt kennis met basistechnieken gericht op het voorkomen en verminderen van overmatige stress.

Design Thinking

Een manier om innovatieve producten of diensten te creëren waarin mensen centraal staan. Je leert basisstappen om creatieve oplossingen te bedenken voor de problemen van het heden en de uitdagingen van de toekomst. Waar zitten knelpunten en waar liggen kansen, en wat kan technologie daar aan bijdragen?

+ More

Dit is slechts een voorproefje van het totale aanbod aan trainingen. De trainingen zijn afgestemd op het door jouw gekozen programma en is een mix gericht om de ontwikkeling van jouw hard-skills en soft-skills te stimuleren.

05

Talent coaching

 

Je krijgt een ervaren Ormit Talent coach. Die is er helemaal voor jou en is één en al luisterend oor. Bij jouw coach leer je veel over jezelf en de aannames die je onbewust hebt. Tegelijkertijd leer je hoe je met jouw talenten anderen in beweging krijgt. Dat is waardevol voor jezelf én de mensen om je heen. Jouw coach komt af en toe bij je langs op jouw opdracht, daar bespreken jullie samen de voortgang en uitdagingen die je tegenkomt. Je wordt geprikkeld om de juiste keuzes te maken. En om je dromen en ambities écht na te jagen.

06

Join the club

 

Kom je bij Ormit Talent, dan hoor je bij de club van ‘special ones’. Talenten zoals jij die tijdens borrels en bijeenkomsten ervaringen en adviezen uitwisselen maar elkaar ook inspireren. Sta je voor een grote uitdaging? Dan heb je dus een vangnet van professionals om je heen die je van advies kan voorzien. Naast dat je dus veel leert van je eigen opdrachten, leer je ook veel van elkaar. Zo bouw je aan een stevig netwerk van professionals in de wereld waarin je leeft, werkt, leert en excelleert.

07

Kansrijke toekomst

 

Tijdens jouw programma werk je toe naar je volgende stap in jouw carrière en krijg je voorrang op impactvolle posities waar anderen op dat punt nog niet klaar voor zijn. Jouw coach helpt je keuzes te maken die echt bij jou passen, en ervoor zorgen dat je met kracht en plezier in je werk staat. De talenten die ons verlaten hebben, zijn terecht gekomen op mooie posities bij o.a. Cool Blue, Slachtofferhulp, Booking.com, Philips, KLM, Heineken en Unilever.

08

Haal alles uit jouw duurzame drive

 

Jij hebt de drive om niet alleen persoonlijk en zakelijk, maar óók maatschappelijk het verschil te maken. Dat zit in jou en in je generatiegenoten. Als future leader weet je wat er op het spel staat. En dus wil je met hart en hoofd bijdragen aan een mooiere wereld. Een duurzame wereld. Een samenleving waarin iedereen meetelt. En waarin we oog hebben voor onze aarde en elkaar. In het ontwikkelprogramma dat jij bij Ormit Talent doorloopt, inspireren we je volop. Wat zijn jouw duurzame en maatschappelijke ambities? Waar haal jij je drive vandaan? Samen brengen we het beste in je naar boven. Programma afgerond? Tijd om met de juiste kennis en skills je bijdrage te leveren.

Nothing ever happens until you make your move

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

Neem contact op

Kom je er niet uit? Stel je vraag aan één van onze recruiters!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het ontwikkelprogramma?

Plan een date met onze recruiter!
Lotte – vierkant