|

Podcast: De Kracht Van Talent

In de podcastserie ‘De Kracht van Talent’ gaat CEO Thomas De Wulf op zoek naar hoe je de nieuwe generatie toptalent kunt binnenhalen, benutten en behouden. Hij gaat in gesprek hierover met bedrijven en experts.

 

Lees hier meer over de onderwerpen uit de podcast

Lease auto ormit talent blog

Welke leaseauto krijg ik?

Voor talenten van nu is een leaseauto minder belangrijk geworden. Maar welke triggers kun je wél inzetten om talent aan je te binden?
Reversed mentoring

Zelfde ronde, nieuwe kansen

Elke leider is zelf ook jong begonnen. Met een frisse blik en vol energie. De jaren ervaring beperken soms een nieuwe kijk op uitdagingen. Al eens gedacht aan reversed mentoring?
Werkplezier bij Ormit Talent

Is jouw gras het groenst?

Zie nieuwe talenten vol ambitie maar tevreden te houden. Zodat ze bij jou blijven. Covid-19 heeft inmiddels een stevige footprint achtergelaten in deze traditionele werkweek.

Luister alle afleveringen

Te luisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of je favoriete podcast app.

Aflevering 1

Dit doet hij in aflevering 1 samen met Talitha Muusse, Loet Pessers (Ericsson) en Merijne Bloem (UMC Utrecht). Deze aflevering gaat over de nieuwe generatie talent en hoe je ze kunt verleiden zodat ze voor jouw organisatie kiezen.

 

 

Aflevering 2

In aflevering 2 gaat Thomas op zoek naar een manier waarop je de frisse nieuwe ideeën van de nieuwe generatie kunt gebruiken om te blijven vernieuwen in je organisatie. Hij gaat in gesprek met Firoz Reinders (Philips) en leiderschapsexpert Jesse Seegers over de mogelijkheden van reversed mentoring.

Aflevering 3

De laatste aflevering staat in het teken van werkgeluk. Een belangrijk onderwerp om talent te behouden in je organisatie. Want hoe voorkom je dat de talenten die vol potentie zitten iets anders gaan doen of naar de concurrent gaan. Thomas praat daarover met Talitha Muusse, Edzo Doeve (DELA) en Roos Fleuren (DELA).

Meer weten?

Praat verder met onze experts