|

The battle for top talent in technology and business

Het welbekende talentprobleem in regio Brainport. Te weinig talent met future skills. En te veel vacatures voor het wél geschikte talent. Allemaal vissen we in dezelfde kleine vijver. Een uitdaging die de komende jaren alleen maar groter wordt met de groei en ambitie in onze regio. Jouw ambitieuze organisatie wil verder en vooruit. Hoe je dat doet, lees je hier.

Forse mismatch op arbeidsmarkt, talentcrisis barst los

CEO’s liggen er wakker van: op de arbeidsmarkt is een ware talentcrisis losgebarsten. Waar vind je de toptalenten die de grote vraagstukken van vandaag en morgen weten om te zetten in nieuwe kansen? Wie zijn de future leaders en gamechangers van morgen? Hoe trek je ze aan en, minstens zo belangrijk, hoe hou je ze vast? Ormit Talent richt zich op het vinden, ontwikkelen en binden van de nieuwe generatie bijzonder talent voor de Brainport-regio. De snelle tech groei en ontwikkeling van deze regio vereist het professionaliseren van processen en projecten.

Heb jij het lef?

‘Een jong talent? Nee echt niet, geen tijd om te begeleiden. Doe ons maar een senior.’ Join the club: iedereen in de regio van Eindhoven is op zoek naar díe onvindbare senior. Maar…, jong talent van nú is over 3 tot 5 jaar jouw medior of senior. Let’s think about that!

Juist dit talent is de toekomst van jouw organisatie. Maar dat vraagt wel om lef. Investeer in de toekomst. In jong talent. Bouw een talent pipeline. Mensen die nieuwsgierig, eager zijn én ambitie hebben.

Learning beats knowing: laat ze leren en (mee)groeien in je organisatie. Hoe je dat doet? Stap 1: maak kennis met Ormit Talent, wij vertellen je meer. Download de infograpic voor meer uitleg of plan meteen een speeddate met ons.

Download de infographic!

‘Waarom een talent pipeline dé oplossing is voor je talentcrisis’

No time. To waste.

Ja, we snappen je. Jong talent begeleiden kost tijd. En energie. De werkdruk is hoog, de mensen schaars. Die tijd is er nu niet. We’ve got news for you! Naast dat wij onze ‘special ones’ voor jou werven en selecteren, ontzorgen we verder.

Jouw talent is onze ‘special one’. Die laten we niet zomaar los. Coaching on & off the job, training en begeleiding. You name it: wij helpen verder. Zij hebben het talent, wij halen het beste in hun naar boven. Zodat jij je kunt richten op jouw core business.

Thomas de Wulf

CEO van Ormit Group

‘Je kunt als organisatie nog zulke ambitieuze plannen hebben, als je nu niet over de vormgevers van de toekomst beschikt, zal je niet ver komen. Sterker nog, de kans is groot dat je het in de strijd met je concurrenten uiteindelijk zal afleggen.’

Curious naar onze aanpak? Tech meets business

Ormit Talent Brainport zet vol in op het vinden en het volledig ontwikkelen van het potentieel van bijzondere toptalenten voor de Brainport-regio.

01

Young professionals die energiek, eigen en wijs zijn. Ambitieuze, ongekend nieuwsgierige doorbijters.

02

Verbinders tussen tech en business die anderen inspireren en meenemen in verandering. Die de snelheid van technologische ontwikkelingen kunnen faciliteren in processen en projecten.

03

Future leaders en gamechangers met de drive om zich voortdurend te blijven ontwikkelen in een continue veranderende wereld.

This is how we roll

Ontdek hoe Ormit Talent (voor jou) werkt. Waarom een talent pipeline dé oplossing is voor je talentcrisis. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. In 10 minuten vertellen we je alles over talent en de toekomst.

Getriggerd? Lees ook zeker deze blogs

curiosity_optische illusie

Enig idee hoe jij je talentprobleem op kunt lossen?

Enig idee hoe jij je talentprobleem op kunt lossen? Wij wel: door nieuwgierig te zijn! Nieuwsgierigheid is namelijk dé motor voor leren. Jong talent leert snel. Elke dag weer. Een no brainer: gewoon door vragen te stellen.

Investeer in talent. Van structurele inhuur naar talent pipeline.

Veranderingen gaan snel. Jouw organisatie wil vooruit. Op zoek naar die ene data analist, data scientist, data engineer, securityspecialist, projectondersteuner, digital marketeer of product owner? No brainer: je bent niet alleen.

Podcast: De Kracht Van Talent

Toptalent: organisaties vechten er om. De ‘war for talent’ is volop gaande. Het verliezen van toptalent is sinds de opkomst van COVID-19 het grootste risico voor de lange termijn groei van organisaties. Het vinden, aantrekken en behouden van talent is topprioriteit. Maar wat zoeken talenten in een baan?