|

Investeer in talent. Van structurele inhuur naar talent pipeline.

Veranderingen gaan snel. Jouw organisatie wil vooruit. Op zoek naar die ene data analist, data scientist, data engineer, securityspecialist, projectondersteuner, digital marketeer of product owner? No brainer: je bent niet alleen.

De wereld en je business draaien razendsnel. De veranderingen vliegen om je oren. Kandidaten met werkervaring zijn nauwelijks meer te vinden. Organisaties werken met structurele inhuur. Of blijven op zoek naar mediors en seniors. Tijd voor een duurzame oplossing! 

Heb jij het lef?

We’ve got news for you. De situatie zal niet snel beter worden. Jouw organisatie wil groeien. Klaar zijn voor de toekomst. Een structurele alternatieve oplossing neemt veel frustratie weg. Het levert je kostbare tijd en energie op.
Investeer nú in unieke talenten met de juiste drive. Geen doorsnee talent, maar jonge ‘special ones’. Zeldzaam. Maar ze bestaan! Wij vinden ze voor je. Over 3 jaar is talent van nu een medior. Over 5 jaar al een senior. Dus waar wacht je nog op?

 • Maak een inschatting hoeveel mediors en seniors je op termijn nodig hebt.
 • Neem nu zoveel jonge talenten met doorgroeipotentieel aan.
 • Niet iedereen zal de eindstreep halen. Neem dus iets meer trainees aan om de gewenste aantallen te realiseren.
 • Daag ze uit en inspireer. Houd ze nieuwsgierig. Dan blijven ze plakken.

Geen tijd voor begeleiding

Nu horen we je denken: ‘Mijn probleem is juist dat ik mediors en seniors heb. Maar geen tijd en capaciteit om juniors te begeleiden. Ervaren collega’s hebben hun handen vol aan de huidige operatie.’ Dat begrijpen we. Is ook herkenbaar. Denk daarom in een bredere samenwerking. Waarin alle partijen ingezet worden op hun kracht.

Hoe dan?

 • Jullie focus is jullie core business. Het leveren van succesvolle diensten of producten waarmee je jouw klanten verrast.
 • Ormit Talent werft succesvol jong talent. Wij kennen ze. En zij kennen ons. ‘Dé specials ones’ waar jouw organisatie naar op zoek is.
 • Via onze management traineeships kunnen ze direct in jouw organisatie excelleren. Werven, selecteren en ontwikkelen van jong talent. Laat dat maar aan ons over.
 • Op basis van het gewenste profiel wordt de inhoudelijke begeleiding en ontwikkeling ingevuld door een specialistische partij.

Een voorbeeld:

De schaarste aan data professionals vullen we in door de samenwerking tussen Ormit Talent en ORTEC met ons Vlammrs-concept. Ormit Talent werft en selecteert jonge datatalenten. Samen met ORTEC zorgen we voor zowel de inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Maar ook de dagdagelijkse begeleiding in de praktijk.
Door het combineren van gedreven, jonge Vlammrs met de ervaren consultants van ORTEC ontzorgen we de klanten van Vlammrs van A tot Z.

 

100% ontzorgd

Ormit Talent biedt jouw organisatie een integrale oplossing:

 • werving en selectie
 • performance management
 • een maatwerk-ontwikkelprogramma inclusief coaching
 • programmamanagement
 • een marktconforme detacheringsfee

 

Vervang met deze oplossing het reguliere inhuurbudget voor de schaarse rollen. En investeer in speciaal voor jouw organisatie geworven en geselecteerde jonge talenten met veel potentie.  

De besparing op externe inhuur valt samen met investeren in onze ‘special ones’. De gamechangers van de toekomst. De juiste instelling, skills en scoringsdrang. Deze oplossing ontlast ook de HR-, L&D- en recruitment professionals van je eigen organisatie. Win win!

Hoe kunnen we jou helpen?

Benieuwd hoe we jouw HR, L&D of recruitment vragen kunnen oplossen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wij kijken wat de beste oplossing is in jouw situatie. Alvast kennismaken met onze talenten? Dat kan ook. 

Getriggerd? Lees ook zeker deze blogs

‘The war for talent’ is pas net begonnen!

Toptalent: organisaties vechten er om. De ‘war for talent’ is volop gaande. Het verliezen van toptalent is sinds de opkomst van COVID-19 het grootste risico voor de lange termijn groei van organisaties. Het vinden, aantrekken en behouden van talent is topprioriteit. Maar wat zoeken talenten in een baan?

Aan het werk met generatie Z – trek talent aan met een traineeship

Jong talent vraagt om een nieuwe benadering. Een talentmagneet ben je niet zomaar. Daar is wel wat voor nodig. Durf jij het aan?

Top 5 talenten managen. Belangrijker dan ooit in crisistijd.

Wat kun je als leider doen om mensen te behouden? Hoe ontwikkel je een duurzame talentstrategie? Up to the next level!

Onze talenten willen écht groeien. Daag ze uit!

Ormit Talents zijn energiek, creatief en leergierig. Deze ‘special ones’ maken impact met hun rookie smart mindset. Met verfrissende ideeën zetten ze jouw organisatie op scherp. Wat maakt dat ze zo succesvol zijn? Hoe help je ze verder?