|

Change Ambassador Program @ ASML

Ben jij een digital-savvy met een passie voor verandermanagement?

Ben je klaar om een reis van professionele en persoonlijke groei aan te gaan, van Change Coördinator naar Change Expert? Ben je er klaar voor om je carrière te beginnen bij een van de grootste en meest succesvolle high-tech bedrijven ter wereld? Wil je ASML medewerkers in staat stellen om efficiënter te werken, altijd en overal en met elk digitaal systeem?

Dan zijn we op zoek naar jou! Ormit Talent en ASML bieden je de kans om je carrière een vliegende start te geven!

Over ASML’s Global Digital Transformation Engine

Het doel van ASML’s Global Digital Transformation Engine is om alle medewerkers van ASML in staat te stellen efficiënter samen te werken door de adoptie van wereldwijde digitale oplossingen. De Digital Transformation Engine heeft haar roots in IT maar heeft een sterke link met de rest van de organisatie. Samen met betrokken stakeholders worden veranderprojecten succesvol geïmplementeerd.

Van Change Coördinator tot Change Expert
Gedurende dit inspirerende programma stap je in verschillende rollen en projecten die je uitdagen om je persoonlijke en professionele vaardigheden aan te scherpen en je expertise op het gebied van verandermanagement te vergroten.

What’s in it for you

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroond ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Kick-start your career

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

2 jarig programma

Je gaat 2 jaar aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling én je leert ASML als geen ander kennen.

Hoe ontwikkel je jezelf in de loop van twee jaar?

Gedurende de eerste periode  leer je als Change Coördinator ASML als organisatie en haar processen en werkwijzen kennen.

Daarna ga je deelnemen aan verschillende veranderprojecten, waarin je steeds meer eigen verantwoordelijkheid krijgt. Zo leer je on the job het vak als Change Expert. Je wordt daarbij begeleid door ervaren professionals.

Dit programma gaat niet alleen over het leren van nieuwe kennis en vaardigheden. Je gaat je  grenzen te verleggen en wordt een katalysator voor verandering binnen een van ’s werelds meest toonaangevende technologiebedrijven.

 

Ben je er klaar voor om deze reis met ons aan te gaan?!

Dit ben jij:

Masteropleiding

Je hebt een afgeronde Masteropleiding (MSc), bij voorkeur in de richting van change management, bedrijfskunde, business development of IT.

Stakeholdermanagement

Je houdt van contact met andere mensen, bent geboeid door teamdynamiek en communiceert makkelijk.

Affiniteit met IT

Je hebt affiniteit met digitale systemen en IT-oplossingen.

Toegewijd en flexibel

Je zet die extra stap om succesvol te zijn.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

Verandering

Je bent gedreven om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van verandermanagement.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, vaardigheden en talenten vormen het startpunt voor een succesvolle carrière in verandermanagement bij ASML. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. Sterker nog, we zijn er dol op en helpen je om het beste in jou naar boven te halen.

develop

Met de beste trainingen, begeleiding en feedback helpt  het bekroonde Ormit Talent ontwikkelingsprogramma om een steile leercurve door te maken. Dit zal niet altijd leuk en makkelijk zijn, maar je peers, Ormit Talent manager en ASML begeleider helpen je hierbij.

deliver

Je ontwikkelt je door te doen. Door nieuwe ervaringen op te doen, andere perspectieve te leren kennen en daarop te reflecteren. De basis hiervoor ligt in de uitdagende projecten die je gaat doen binnen de ASML Digital Transformation Engine. Wij zijn er voor je om er alles uit te halen wat er in zit!

Het Change Ambassador Program in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Bogumila Soroka

Trainee bij Ormit Talent

“At the Digital Transformation Engine (DTE), we are dedicated to ensuring that every member of ASML has the necessary digital tools and knowledge to excel in their roles. The projects we take on impact everyone at ASML, globally. Our work is incredibly diverse, from stakeholder management and end-user analysis through crafting compelling communication campaigns to video editing and writing articles. The DTE team members are not only friendly but also open-minded and always ready to lend a helping hand. Here, asking questions is encouraged, and innovative ideas are welcomed with open arms. I am particularly grateful for the genuine care my manager and product owner show towards my professional growth. Both are consistently striving to align projects with my personal interest in security, fostering an environment where I feel valued and motivated.”

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Data Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Wil je weten of jouw profiel past?

Plan een date met onze trainee Jasper!
PHOTO-2023-04-21-12-01-19