|

We hebben elkaar gevonden.

De wereld veranderen terwijl jij hem ontdekt. Wij gaan je helpen. Hoe? Dat vertellen wij je graag. Bij Ormit Talent doen we er alles aan om jouw carrière een kick-start te geven. Young professionals als jij groeien bij ons uit tot échte toptalenten. Wat je daarvoor nodig hebt? Vooral talent. Stuur ons een berichtje via WhatsApp of laat je LinkedIn pagina achter en krijg persoonlijk advies!

Lotte zal contact met je opnemen. Tot snel!

Ontvang een persoonlijk advies!

Wil jij weten welk programma het meest geschikt is voor jou?

Vul het formulier in, dan ontvang je persoonlijk advies van ons!

Onze Traineeships in het kort

Ontdek jouw ding

Ontdekken wat je wel of net niet wilt en er ook nog voor betaald worden!? Dat kan tijdens onze twee jaar lang durende management traineeships.

Creëer impact

Project management, business support, data analysis,… Het maakt niet uit in welke rol of waar je het doet, impact maken doe je vanaf dag één.

Groei als future leader

Elke dag on the job. En met meer dan 20 trainingsdagen en met een personal coach. Met aandacht voor soft en hard skills.

Bouw connecties

Al die teams en bedrijven, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Time to make your move…

NEW

Development & Engineering @ ASML

In dit traineeship stroom je in de rol van Main Deliverable Owner in. Als Main Deliverable Owner (MDO) ben je verantwoordelijk voor het afstemmen, plannen en ondersteunen van verschillende projecten, projectteams en interne stakeholders. Een veeleisende en multidisciplinaire rol die een goede basis biedt om door te groeien naar een project lead positie.

NEW

Junior Project Lead/Business Proces Analist @ Motion ASML

Motion is onderdeel van ASML. En heeft mooie uitdagingen. Ambitieus om te groeien, optimaliseren, vernieuwen, innoveren. Denk aan: grote uitbreiding van personeel, introductie van nieuwe producten, volume van productie vergroten maar ook de manier van produceren gaat veranderen.

NEW

Applications Engineering Program @ ASML

Binnen de afdeling Applications Engineering ga je aan de slag in de rol van Integrator. In deze rol houd je je bezig met de gehele levenscyclus van de meest innovatieve en complexe ASML systemen. Vanaf ontwerp, uitvoering, testen en integratie en acceptatie bij de klant tot de nazorg.

Trainees bespreken duurzaamheid

Brainport Management Traineeship

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Leadership Program @ Eindhoven

In dit unieke traineeship ga je binnen DELA aan de slag met opdrachten op diverse gebieden. Zoals o.a.: digitalisering, duurzaamheid en positionering. Vorig jaar heeft DELA Yarden overgenomen. De integratie is nog in volle gang. Hierdoor is er alle mogelijkheid om echt impact te maken.

Lease auto ormit talent blog

Operational Excellence Program @ ASML

Ben je klaar voor een grote uitdaging en wil je het verschil maken voor 12.000 mensen binnen ASML Operations? Dan is het Operational Excellence traineeship van ASML echt wat voor jou. ASML zoekt gedreven trainees om het verschil binnen de DUV Twinscan fabriek te maken!

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?