|

Veelgestelde vragen

Wil je iets weten dat je niet op onze website vond? No worries. Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Nog niet gevonden? Neem dan gewoon contact met ons op.  

Veelgestelde vragen

Hoe ziet mijn loopbaan eruit nadat ik een traineeship bij Ormit talent heb afgerond?

Aan het einde van je contract beslis jijzelf welke droom je achternagaat. Dat is het mooie van jouw carrière starten bij Ormit Talent. En wij zijn er om je te ondersteunen!

Bij ons incompany traineeship stroom je doorgaans uit bij het betreffende bedrijf. Ook de meerderheid van onze management trainees starten bij één van de opdrachtgevers waar ze een match mee voelden. Maar wil jij na die twee jaar nog geen afscheid nemen van Ormit Talent? Sinds dit jaar is het ook mogelijk om jouw management traineeship met een jaar te verlengen. Sommigen blijven aan boord en sluiten zich aan bij het interne team van Ormit Talent. Anderen kiezen een totaal ander pad: freelancer, consultant, een start up…  Het is up to you!

Alleen één ding is zeker, tijdens jouw traineeship bepaal jij jouw eigen koers en ontdek jij wie jij bent en wat bij jou past.

Contact details

Bel ons, stuur ons een e-mail, of bezoek ons kantoor!

Stel ze hier

Nog steeds vragen?

Laat hier je gegevens en je vraag achter. We komen zo snel mogelijk op je terug met een antwoord.