|

Veelgestelde vragen

Wil je iets weten dat je niet op onze website vond? No worries. Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Nog niet gevonden? Neem dan gewoon contact met ons op.  

Veelgestelde vragen

Hoeveel opdrachten ga ik doen?

Dit is de meest gestelde vraag. De gemiddelde duur van een project is 9 maanden. Dat betekent dat je aan ongeveer 2 tot 3 verschillende projecten gaat werken. Misschien zelfs meer. Waarom gemiddeld 9 maanden? Het lijkt lang maar geloof ons, de tijd vliegt! Je hebt wat tijd nodig om de opdrachtgever beter te leren kennen, je weg te vinden, je rol te ontdekken, … en resultaten op te leveren. We willen dus dat je die tijd hebt en de opdrachtgever wil dat ook.

Wat als er geen project beschikbaar is voor mij?

Het kan voorkomen dat je bij de start van je traineeship of tussen twee opdrachten door tijdelijk zonder opdracht zit. Dit is vaak maar van korte duur.  Al kan het soms ook wel even lekker zijn om tussen je opdrachten door even de tijd en ruimte te hebben om je project helemaal af te sluiten.  Sommige trainees plannen hun vakantie dan ook in. Maar dat is natuurlijk geen vereiste. Je kunt in de tussentijd ook meewerken aan diverse interne projecten of je volgt trainingen.  Je hoeft dus echt niet stil te zitten. Een bijkomend voordeel: tijd om weer even goed bij te praten met je interne collega’s!

Op welke locatie werk ik?

Waar je werkt en of je (deels) hybride werkt is afhankelijk van het bedrijf waar je op opdracht zit. Wel vinden wij het onwijs belangrijk dat Ormit Talent als jouw thuisbasis voelt. Daarom werken veel trainees regelmatig een dag bij ons op kantoor in De Bilt. Hier is genoeg plek en hebben we een koelkast vol koude biertjes/wijntjes en frisdranken.

Wat ga ik doen tijdens mijn opdrachten?

De opdrachten worden tijdens je traineeship stapsgewijs uitdagender, zodat deze blijven passen binnen jouw ambities en persoonlijk ontwikkelprogramma. De meeste opdrachten hebben te maken met interne transformaties bij de opdrachtgever. Door op projectbasis opdrachten uit te voeren, verken je verschillende fases van zo’n project en doe je hierbinnen veel ervaring op.

Heb ik invloed op de opdrachten die ik ga uitvoeren?

Binnen Ormit Talent hebben wij ‘matchmakelaars’. Deze matchmakelaars zijn verantwoordelijk voor het maken van de match tussen de trainees en de opdrachten. Dit doen ze niet door naar links of rechts te swipen, maar op basis van je achtergrond, je talenten en je ontwikkelpunten. Je wordt dus niet zomaar aan een opdracht gekoppeld. We vinden het belangrijk dat de opdrachten ook echt goed bij jou aansluiten.

Er zijn ontzettend veel mooie organisaties en opdrachten die enorm leerzaam zijn, waar je wellicht in eerste instantie niet zelf aan denkt. Laat je vooral verrassen!

Als je een van onze incompany traineeships volgt dan is vaak vooraf afgestemd tussen welke afdelingen je zal gaan rouleren en worden je projecten samen met deze opdrachtgever gekozen.

Bij welke organisaties kan ik mijn opdrachten verwachten tijdens mijn traineeship?

Dat is als Management Trainee heel divers! Ormit Talent heeft naast haar vaste klanten een continu verschuivend netwerk.  Je kunt terechtkomen in het bankwezen, telecombedrijven, (semi)overheidsinstellingen, retail, verschillende multinationals… En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Contact details

Bel ons, stuur ons een e-mail, of bezoek ons kantoor!

Stel ze hier

Nog steeds vragen?

Laat hier je gegevens en je vraag achter. We komen zo snel mogelijk op je terug met een antwoord.