|

Veelgestelde vragen

Wil je iets weten dat je niet op onze website vond? No worries. Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Nog niet gevonden? Neem dan gewoon contact met ons op.  

Veelgestelde vragen

Ga ik training hebben met andere trainees?

Ja! Je volgt de trainingen met je pool. Dit is een groep van trainees die dezelfde coach en hetzelfde ontwikkelingsprogramma hebben. Omdat je alle trainingen samen beleeft en daarnaast ook feedback deelt, merken we dat er sterke connecties ontstaan tussen de trainees in een pool. Vaak worden ”poolies” vrienden voor het leven omdat je elkaar door en door leert kennen!

Welke trainingen en hoeveel trainingen krijg ik tijdens mijn traineeship?

Ons ontwikkelingstraject is waar we bekend om staan. Gedurende jouw traineeship heb je gemiddeld zo’n 26 trainingsdagen.

De Ormit Talent trainingen zijn nooit zomaar trainingen. Je kunt trainingen verwachten in een dierentuin. En praktische oefeningen met acteurs. Leuk en altijd persoonlijk! De onderwerpen die we behandelen zijn altijd gelinkt aan leiderschap en people skills. Communicatie, situationeel leiderschap, change management, team dynamiek, … En ja, we besteden ook aandacht aan je hard skills. We hebben een aantal online modules en experts uit het veld. Nooit een saai moment dus!

Wil je meer informatie over de trainingen? Bekijk dan de pagina van het ontwikkelprogramma.

Contact details

Bel ons, stuur ons een e-mail, of bezoek ons kantoor!

Stel ze hier

Nog steeds vragen?

Laat hier je gegevens en je vraag achter. We komen zo snel mogelijk op je terug met een antwoord.