|

Veelgestelde vragen

Wil je iets weten dat je niet op onze website vond? No worries. Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Nog niet gevonden? Neem dan gewoon contact met ons op.  

Veelgestelde vragen

Ik heb geen master maar een (hbo) bachelor. Kan ik ook solliciteren?

Voor de meeste traineeships vragen wij een afgeronde master en/of een wo werk- en denkniveau. Bij enkele traineeships is hbo ook toegestaan. Neem vooral contact op met ons recruitmentteam om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Mail naar recruitment@ormittalent.nl of bel/whatsapp (+31 6 23692148).

Ik heb al wat werkervaring, is dit programma geschikt voor mij?

Uiteraard! Doorgaans hanteren wij als leidraad dat je bij Ormit talent kunt solliciteren als je maximaal 3 jaar werkervaring hebt. Maar heb jij meer jaren werkervaring en ben jij ervan overtuigd dat Ormit Talent de beste match voor jou is? Wij zien graag kansen en denken graag met je mee.

Hoe ziet jullie sollicitatieproces eruit ?

Ons selectieproces is kort maar krachtig! Door de verschillende onderdelen krijgen wij een beter beeld van jou en misschien nog wel het allerbelangrijkste, jij van ons.

Door de verschillende onderdelen leer je meer over jezelf en krijg je waardevolle inzichten die je echt verder gaan helpen. Een leuke en leerzame procedure waarbij wij jou uitdagen, maar bovenal als persoon willen leren kennen!

Het selectieproces bestaat uit verschillende onderdelen:

 1. Cv uploaden
  Jouw talenten worden duidelijk uit jouw cv. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven, we horen je motivatie liever van jou persoonlijk in een gesprek.
 2. Capaciteitentest
  We testen jouw numerieke, verbale, abstracte skills en probleemoplossend vermogen. Dit doe je in een vertrouwde omgeving, namelijk vanuit huis!
 3. Interview
  Het interview is een persoonlijk gesprek waarbij we dieper onder de oppervlakte duiken om jou écht te leren kennen! We bespreken dus niet zozeer jouw cv, maar meer de persoon daarachter. Dit vraagt om stevig zelfinzicht en het vermogen hier het gesprek over aan te gaan. Hiernaast bespreken we natuurlijk ook je motivatie, ambitie en competenties.
 4. Assessment
  Een intensieve, maar vooral leerzame en leuke dag waarin jij jezelf mag laten zien. Deze dag vormt het begin van jouw persoonlijk ontwikkeltraject.
 5. You’re special!
  Als je tot hier bent gekomen, dan heb jij laten zien dat jij een “special one” Ambitieus en nieuwsgierig zoals je bent, klaar om bij ons te starten!

Contact details

Bel ons, stuur ons een e-mail, of bezoek ons kantoor!

Stel ze hier

Nog steeds vragen?

Laat hier je gegevens en je vraag achter. We komen zo snel mogelijk op je terug met een antwoord.