|

Consultancy Talent Programma
@ ABN AMRO

Ben jij ondernemend en innovatief? En zie jij met behulp van digitalisering en data kansen om processen te verbeteren? Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als klantbeleving en duurzaam bankieren. Heb jij het lef om met jouw talent aan de slag te gaan bij ABN AMRO?

Dit programma in het kort:

1 jarig programma

Bereik maximale business impact in dit 1 jarige ontwikkelprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ABN AMRO.

Vind jouw plek in operations

Via 3 hands-on opdrachten maak je kennis met de afdeling Operations. Zo ontdek je waar jij het meest tot je recht komt binnen ABN AMRO.

De start van jouw carrière bij ABN AMRO

Na afloop van dit programma stroom je in overleg door naar een rol binnen ABN, zoals: operations specialist, consultant, leidinggevende, proces en data analist of change manager.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris ontvang je een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn.

Dit ben jij:

Bachelor of Master

Je hebt een HBO- of WO-diploma in de richting van management, business, economie, digital of techniek.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring

Connected

Je hebt plezier in stakeholdermanagement en verbinding creëren

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Consultancy Talent Programma in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Inzicht in de
operations van
ABN AMRO
100%

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière bij ABN AMRO. Tijdens dit Traineeship ga je aan de slag bij ABN Operations. Dit is als het ware het hart van de bank waar alle zakelijke en particuliere klanttransacties worden verwerkt. (jaarlijks meer dan 1,5 miljoen!) Jij zorgt daarbij voor optimale digitale en persoonlijke klantervaringen en richt die achter de schermen effectief en efficiënt in. Je denkt continu na over de snel veranderende klantbehoefte en vertaalt deze naar excellente klantprocessen. Je neemt initiatieven om processen te verbeteren en te digitaliseren. Daarbij werk je nauw samen met collega’s en andere afdelingen. Dit doe je tijdens drie opdrachten van vier maanden. Naast je mentor en manager bij ABN krijg je bovendien een jaar lang jouw persoonlijke Ormit Talent coach. Je bouwt een enorm netwerk op en na een jaar stroom je als special one uit bij ABN Operations op een plek die bij jou past. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent en ABN AMRO gaat ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen. ABN AMRO & Ormit Talent slaan de handen inéén om jou een optimale start van je carrière te bezorgen. In dit eenjarige programma krijg je uitgebreide en intensieve persoonlijke begeleiding. Je doet je werkervaring op bij ABN Operations. Ondertussen krijg je een Ormit Talent coach, een ABN-begeleider (MT-lid) en kun je met vragen terecht bij je buddy (ORMIT alumnus werkzaam bij ABN AMRO). Ons intensieve opleidingsprogramma is gericht gericht op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. ABN AMRO verzorgt daarbij een aantal inhoudelijke trainingen. Ormit Talent verzorgt opleidingsdagen op het gebied van persoonlijk leiderschap, change management, gesprekstechnieken, procesmanagement technieken, innovatie en creatief denken. Bovendien heb je ook een persoonlijk ontwikkelbudget en leer je veel van je medetrainees tijdens intervisie momenten. Ondertussen helpt je Ormit Talent coach je bij je persoonlijke ontwikkeling om jouw ambities in je werk te bereiken. Samen met je coach bepaal je welke positie optimaal bij jou past aan het einde van je traineeship!

deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Via drie verschillende uitdagende opdrachten ontdek je Operations in de breedte. Daarnaast kun je een uitstapje maken binnen Innovation & Technology. Je opdrachten hebben een consultancy insteek en zijn veelal gericht op verbetertrajecten binnen de afdeling. Een voorbeeld van zo’n opdracht is het verbeteren van de klantcommunicatie op de Nabestaandendesk of het digitaliseren van een proces waar nu nog met fysieke documenten wordt gewerkt. Hierbij is een hands-on mentaliteit van groot belang. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Zo creëer je zelf kansen, want na afloop van dit traineeship kun je een functie kiezen binnen ABN Operations die bij jou past! Je stroomt bijvoorbeeld uit als operations specialist, management consultant, leidinggevende, proces en data consultant, change specialist en/of consultant.

Marco van Berlo

Ormit Talent alumnus, werkzaam bij ABN AMRO

Bij ABN blijf ik leren en wordt het nooit saai. Als je bij ons binnen komt ontdek je pas echt hoe divers de werkzaamheden zijn. Iets dat veel talenten zeker zal aanspreken. Faciliterend leiderschap, denken in mogelijkheden en snel kunnen schakelen (agility) zijn zaken die nu essentieel zijn binnen de bank. Ormit Talent helpt jou hier in ontwikkelen. Via training en coaching ontstaat er een vangnet en groeit je vertrouwen in jezelf en je vaardigheden. Zonder dit traineeship had ik nooit op deze positie kunnen komen.

Waarom kiezen voor ABN Operations & Ormit Talent?

ABN Operations is onderdeel van de business line Innovation & Technology en bestaat uit ongeveer 2000 collega’s. Er liggen veel kansen voor Operations, vooral als het gaat om automatiseren en digitaliseren. We houden ons altijd bezig met de vragen van overmorgen. Hier liggen voor jou als talent de kansen voor het oprapen! Ormit Talent streeft naar de perfecte match tussen talent en significante bedrijven. Zo vormen wij de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Reken maar dat je bij ons jezelf gaat ontwikkelen, en dat dit programma jouw carrière een push geeft!

Een van de drie grootbanken

Leer van je coach, buddy en ABN begeleider

ABN AMRO draagt actief bij aan een sustainable toekomst

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!