|

Project Management Officer

 @ ASML

Je hebt talent! Maar heb je ook een passie voor technologie, project- en programmamanagement met een focus op continue verbetering? Ben je klaar om je carrière te starten bij een van de grootste en meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ormit Talent en ASML bieden je de kans om een kick-start te geven aan je carrière binnen de Project Management Officer (PMO) van ASML Business Lines.

Meer over dit programma

In dit intensieve traineeship word je klaargestoomd voor een uitdagende baan binnen dit internationale hightech bedrijf door het uitvoeren van één (of meerdere) operationele rol(len) in combinatie met een uitgebreid persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma.

Je maakt deel uit van het Business Line PMO team en samen met je collega’s en interne klanten ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de uitrol en integratie van projecten.

Je krijgt de kans om deel te nemen, te leiden en PMO verbeteringsprojecten te implementeren. Je zal pro-actief alle stakeholders informeren en uitdagen om bij te dragen aan een efficiënte productontwikkeling. Dit doe je in samenwerking met collega’s in betrokken sectoren, zoals Finance, Development & Engineering, Manufacturing en Customer Support. This is your time to shine!

 

Dit programma in het kort:

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroonde ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Kick-start jouw carrière bij ASML

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Gen Z

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling

Het ASML PMO traineeship is uniek vanwege de combinatie van een uitdagend persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma gecombineerd met een baan bij ASML. Na een jaar wissel je van omgeving en stap je over naar een ander business line team binnen PMO. Bovendien krijg je de kans om deel te nemen aan één (of meer) uitdagende Continuous Improvement initiatieven.

Tijdens het intensieve trainings- en ontwikkelingsprogramma word je gecoacht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel door ASML managers als door je Ormit Talent coach. Je hebt intervisie-coaching sessies met andere ASML trainees en krijgt trainingen en workshops die bijdragen aan jouw toekomstige ontwikkeling. Tof dat je dit kunt delen met je mede trainees en van elkaar kunt leren, toch?!

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten vormen het beginpunt van een succesvolle carrière binnen PMO bij ASML. Wij van Ormit Talent geloven in jouw talent. Sterker nog, we love it! Wij zien jouw persoonlijkheid, skills en talenten en halen graag het beste in jou naar boven. Dit programma biedt verschillende rollen binnen de PMO afdelingen van ASML.

develop

Een nieuwe generatie business leaders is opgeleid met het bekroonde Ormit Talent ontwikkelprogramma. Tijdens het traineeship @ ASML bouw je door middel van de beste training en begeleiding vaardigheden op en word je in staat gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. Ons traineeship kan intensief zijn, maar jouw Ormit Talent coach en ASML mentor begeleiden je gedurende het traineeship, waarbij je steeds meer en nieuwe  verantwoordelijkheden krijgt. Je gaat veel leren, waardoor je goed voorbereid ben voor een succesvolle carrière bij ASML!

deliver

Laat je talent zien met het PMO programma. Jij gaat echt het verschil maken bij ASML via Ormit Talent. Bouwt verder op de ervaring die je mee brengt en maak grote stappen door de uitdagende opdrachten tijdens het programma. Bij het afronden van dit programma ligt de wereld van ASML aan je voeten!

 

 

Dit ben jij:

Master

Je hebt een afgeronde Master en affiniteit met change- en/of projectmanagement.

Klantgericht

Je bent pragmatisch, flexibel en resultaatgericht. Je bent verbindend en weet draagvlak te creëren.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Project Management Officer traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken heb ik veel dingen over mezelf ontdekt heb die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!