|

Young Data Science
Ontwikkelprogramma @ Vlammrs

“We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise”

Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige start-up binnen Ormit Talent Group. Vlammrs helpt ambitieuze young professionals aan een carrière start in data. Vlammrs profiteert als dochter van Ormit Talent van het netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van talent ontwikkeling en traineeships. 

 

Ormit het talent & ORTEC de expertise

De twee initiatiefnemers achter Vlammrs zijn een prima match, want Ormit Talent is al meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen van toptalent. Door organisaties toegang te geven tot kritisch geselecteerde talenten maakt Ormit Talent vanuit persoonlijk leiderschap mensen en bedrijven succesvoller. Tel daarbij op de dataslimheid van ORTEC en je begrijpt waarom dit een impactvolle combinatie is. Het partnerschap van Ormit Talent en ORTEC werkt omdat ORTEC al 40 jaar lang een betrouwbare partner is in datagedreven ondersteuning van de besluitvorming. Vandaar ook de slogan van Vlammrs: Empowering data & people. Dat is precies wat we doen!

 

Datakennis + softskills

De doelstelling van Vlammrs is enthousiaste data talenten een unieke kans bieden om de basis te leggen voor een succesvolle carrière als data science professional. Het datagedreven werken biedt nieuwe kansen, maar vergt ook een ander werkwijze, mindset en kennis. Bij het succesvol laten slagen van dataprojecten gaat het dan ook niet alleen om data- en analytics-kennis. Ook de juiste set aan softskills is essentieel. Die combinatie bieden wij. Vlammrs onderscheidt zich sterk door de dubbele begeleiding die onze talenten krijgen. Ze krijgen niet alleen de technische ondersteuning vanuit ORTEC, maar juist ook de personal leadership en soft-skill-begeleiding waar Ormit Talent jarenlange ervaring mee heeft

Ben jij een uitzonderlijk data-talent? Net afgestudeerd? Of al met je eerste ervaring op zak? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend data-driven bedrijf? Meld je dan nu aan voor het Young Data Science Ontwikkelprogramma!

 

  • Ga vlammen in een uniek ontwikkelprogramma.
  • Werk fulltime aan uitdagende dataprojecten bij ambitieuze organisaties.
  • Volg trainingen op gebieden als data science, analytics, projectmanagement, personal leadership en ook soft skills.
  • Groei door als professional en als mens.
  • Laat je inspireren door je personal coach en een senior data-expert.
  • Wissel ervaringen uit met vele andere data-talenten.
  • Bouw je eigen professionele netwerk op.
  • Stoom versneld door naar de beste carrièreperspectieven.
  • Groei van data science student tot Data Science Professional!

Het programma

Zo beleef jij de kickstart van jouw carrière en haal het beste uit jezelf!

1. Kick-off together

Een vlammende start van jouw driejarige ontwikkelprogramma. Shake hands met je mede-Young Data Science Professionals waar je vaker mee zult optrekken. En maak kennis met je persoonlijke ontwikkelcoach die jou gaat begeleiden. Je bent begonnen!

2. Focus op jezelf

Leer in het eerste jaar de datawereld én jezelf nog beter kennen. Volg het intensieve, uitgebreide programma van The Analytics Academy en werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Pas steeds meer data-skills toe in je dagelijkse werk en weet daarmee telkens weer jouw businessdoelen te behalen. Overtref verwachtingen, go to the max!

3. Maak impact

Samenwerking en impact maken. Daar draait het om in het tweede jaar. Je wordt om lef gevraagd en uitgedaagd. Je krijgt opdrachten waarin je moet experimenteren de grenzen opzoekt van jezelf en het bedrijf waar je werkt. Ook kun je rekenen op stevige trainingen en scherpe feedback Alleen zó groei je door naar senior level.

4. Vlam door!

Je weet inmiddels wat jou energie geeft, waar je sterk in bent en hoe jij het verschil kunt maken. Met die schat aan nieuwe kennis, skills en ervaring vlam en groei je in het derde jaar keihard door. Naar precies die functie waarin jij succesvol excelleert, impact maakt, volop geniet en … compleet happy bent!

Dit ben jij:

Data minded

Je hebt affiniteit met Data en passie voor data vraagstukken

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring

Ambitieus

Je hebt je uitzonderlijke talent en drive al laten zien gedurende je studie, bijbanen en/of nevenactiviteiten.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Andere talenten gingen jou voor als….

Mick & Robert – Young Data Science Professionals bij Vlammrs

“Opdrachten in verschillende rollen bij diverse bedrijven. Echt persoonlijke, betrokken begeleiding van ervaren professionals die je als een gelijke zien en benaderen. Eindeloos veel nieuwe kennis, technische data-skills en een enorme persoonlijke ontwikkeling. Actie, avontuur en netwerkkansen, waarmee je ook nog eens flink aan je eigen reputatie opbouwt. En vooral ook volop carrièrekansen en mogelijkheden om steeds verder door te groeien. Dit programma is geen standaard data traineeship en is écht van onschatbare waarde.’”

Waarom kiezen voor Vlammrs?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent en Vlammrs zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven.

Een startsalaris tussen € 2.800 en € 3.500 bruto per maand. Onkostenvergoeding en mobiliteit komen hier nog bij

Semi startup fase waar eigenaarschap en initiatief gestimuleerd wordt.

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Een kijkje in de keuken bij meerdere bedrijven

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Het Young Data Science Ontwikkelprogramma in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier.

Heb je nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende (virtuele) koffie? Neem dan contact op met onze recruiter via recruitment@vlammrs.nl of 06 121 713 54