|

Not available

Thijs Jeschke

Management Trainee

Passie. Ik denk dat dat de beste manier is om mijn intrinsieke motivatie te beschrijven. Ik kan ergens volledig in opgaan; of het nu gaat om werk, sporten óf kokkerellen. Gepassioneerd en met groot verantwoordelijkheidsgevoel streef ik mijn doelen na. Ik vind het heerlijk om mijn hersenen te kraken op complexe vraagstukken, máár wel wanneer dit in groepsverband is. Want ja, gezamenlijk de gezette doelen behalen geeft zoveel meer voldoening.

GEPASSIONEERD

VERANTWOORDELIJK

SAMEN

DOWN-TO-EARTH

Thijs’ skills…

Kalme communicator

Met beide voetjes stevig op de grond, breng ik mijn boodschap duidelijk over. Ik kom snel to-the-point en houd ervan situaties en afspraken te concretiseren.

Betrouwbaar

Wanneer de afspraken concreet zijn, wil ik ook dat iedereen zich hieraan houdt. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe, wat een open en betrouwbare samenwerking bevordert.

Pro-actief

Tsja, ik denk dat mijn passie hier wederom in terugkomt. Ik neem graag initiatief en kijk verder vooruit; alles om gezamenlijk tot ons doel te komen.

No-stress Thijs!

Stress? Nee hoor. Zelfs in de meest chaotische situaties weet ik taken te prioriteren en zowel mijzelf als anderen continu weer terug te brengen naar de kern.

Thijs is nieuwsgierig naar…

Graag zou ik voor een aantal jaar in het buitenland willen werken. In zo’n onbekende omgeving kan zelfs een busritje al een avontuur zijn. Interessante mensen, nieuwe situaties… Zowel mijn gedachtegang als creativiteit worden daar flink door geprikkeld!

Thijs tipt…

Het boek ‘De 5 frustraties van teamwork’. Zoals eerder genoemd werk ik concreet en doelgericht. Toch geloof ik dat de onderlinge relatie de basis vormt van iedere succesvolle samenwerking. Patrick Lencioni weet deze essentie in zijn boek duidelijk en grijpbaar te beschrijven.

Get in toch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!