|

Not available

Jur van den Bosch

Management Trainee

Het organiseren van een avond met vrienden, de samenwerking binnen een team stimuleren óf skiles geven aan een groep kiddo’s? Zolang het sociaal en levendig is, word ik er blij van! Mijn nieuwsgierigheid uit zich in vele vragen. Zowel bij mensen als in vraagstukken kom ik graag tot de kern van het verhaal. Want, vanuit die kern kan je naar mijn mening pas écht bijdragen. Anderen helpen en tevreden zien, dat is mijn grootste drijfveer.

INITIATIEFNEMER

VROLIJK

BETROKKEN

HART-OP-DE-TONG

Jur’s skills…

Building-bridges

Van nature ben ik een verbinder, op alle vlakken. Of het nou gaat over de connectie tussen het management en de vloer of tussen business en IT; ik ben de bruggenbouwer.

Doorzettings-vermogen

Zoals eerder gezegd, waar ik écht voldoening uithaal is anderen tevreden zien. Ik ga net zo lang door totdat de persoon of doelgroep waarvoor ik iets doe meer dan happy is.

Praktische-chiller

Zelfs de meest complexe vraagstukken weet ik terug te brengen naar iets simpels. Ik geloof in rust en eenvoud. Geen stress en onnodige poespas voor mij.

Gestructureerd

Ik vind het belangrijk dat dingen goed worden vastgelegd en daarmee snel terug te vinden zijn. Graag houd ik overzichten bij en maak ik concrete afspraken over de To-Do’s.

Jur is nieuwsgierig naar…

Graag zou ik me verdiepen in de Zuid-Amerikaanse cultuur. Ik ben in Colombia geweest en vond de sfeer daar zo bijzonder. De mensen zijn blij met minder. Op werkgebied is mijn interesse eigenlijk heel breed. Met een aantal vrienden heb ik bier gebrouwen en sindsdien heb ik nog meer liefde voor bier. Als ik dus specifiek iets zou moeten noemen zou ik het leuk vinden een kijkje in de keuken van Heineken te krijgen.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Solution Consultant CBS bij PostNL

Als Solution Consultant CBS was ik verantwoordelijk voor het changemanagement binnen twee IT-teams. Ik monitorde de dagelijkse reilen en zeilen van de teams op operationeel vlak. Daarnaast schakelde ik met verschillende stakeholders en bracht in kaart wat de teams nodig hadden voor de uitvoering van de change aanvraag. Ik gaf zo het changeproces vorm voor beide teams door vast te leggen hoe de lijnen lopen en wat de afspraken en regels zijn. Ook stimuleerde ik de teams om mee te denken in de vormgeving van het changeproces. Als solution consultant werkte ik ook aan de visie, veiligheid en financiën van de applicaties. Kortom een uitdagende opdracht met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! 

Project Manager European Projects bij Brainport Industries

Als projectmanager Europese Projecten was ik betrokken bij een mix van Europese initiatieven in de High Tech industrie. Onderwerpen van de projecten waren o.a. Articifial Intelligence en Supply Chain Resiliency. Binnen verschillende projecten speelde ik een belangrijke rol in het aanhaken van leden en de juiste stakeholders binnen Brainport Industries. Ook heb ik strategisch en operationeel meegedacht aan de invulling van de Europese projecten en was ik verantwoordelijk voor het ophalen van informatie en het schrijven van deliverables. 

PMO bij Royal BAM Group NV

Binnen de Business Unit Bouw & Techniek van Royal BAM Group heb ik een uitrol gedaan van een ordering applicatie (P2P) in de business. Daarnaast voerde ik administratieve ondersteuning uit en gaf ik advies en begeleiding bij het projectmanagement. Ook was ik verantwoordelijk voor de uitvoeren van operationele taken, waaronder het uitwerken en geven van trainingen en het meedenken om Business Change te realiseren. 

Jur tipt…

Het komt altijd goed!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Leave your contact details here. We will reach out to you!