|

Not available

Jur van den Bosch

Management Trainee

Het organiseren van een avond met vrienden, de samenwerking binnen een team stimuleren óf skiles geven aan een groep kiddo’s? Zolang het sociaal en levendig is, word ik er blij van! Mijn nieuwsgierigheid uit zich in vele vragen. Zowel bij mensen als in vraagstukken kom ik graag tot de kern van het verhaal. Want, vanuit die kern kan je naar mijn mening pas écht bijdragen. Anderen helpen en tevreden zien, dat is mijn grootste drijfveer.

INITIATIEFNEMER

VROLIJK

BETROKKEN

HART-OP-DE-TONG

Jur’s skills…

Building-bridges

Van nature ben ik een verbinder, op alle vlakken. Of het nou gaat over de connectie tussen het management en de vloer of tussen business en IT; ik ben de bruggenbouwer.

Doorzettings- vermogen

Zoals eerder gezegd, waar ik écht voldoening uithaal is anderen tevreden zien. Ik ga net zo lang door totdat de persoon of doelgroep waarvoor ik iets doe meer dan happy is.

Praktische-chiller

Zelfs de meest complexe vraagstukken weet ik terug te brengen naar iets simpels. Ik geloof in rust en eenvoud. Geen stress en onnodige poespas voor mij.

Gestructureerd

Ik vind het belangrijk dat dingen goed worden vastgelegd en daarmee snel terug te vinden zijn. Graag houd ik overzichten bij en maak ik concrete afspraken over de To-Do’s.

Jur is nieuwsgierig naar…

Graag zou ik me verdiepen in de Zuid-Amerikaanse cultuur. Ik ben in Colombia geweest en vond de sfeer daar zo bijzonder. De mensen zijn blij met minder. Op werkgebied zou ik leuk het vinden een kijkje in de keuken van Heineken te krijgen. Met een aantal vrienden heb ik bier gebrouwen en sindsdien heb ik nog meer liefde voor bier.

Jur tipt…

Het komt altijd goed!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?