|

Not available

Sanne Honée

Management Trainee

Na mijn studie stond ik klaar om de wereld te verbeteren. Ik kon niet wachten om mijn impact te maken en zo de wereld groener te zien worden. Wat bleek? Eén van de belangrijkste lessen was mij in de schoolbanken niet geleerd. Namelijk, het belang van indirecte impact. Je kan het niet alleen, maar door je uit te spreken krijg je anderen mee. Zo doe je het samen en kan je meer impact maken dan je van tevoren voor ogen had! Vanuit mijn standvastige en gedreven kern benader ik het leven op een open en zachte manier, om zo mijn positieve impact – direct én indirect - te kunnen realiseren.

DUURZAAMHEID

AMBITIEUS

OPEN

VERBINDEND

Sanne’s skills…

Sustainable knowledge

Niet alleen gaat mijn hart sneller kloppen van duurzaamheid, ook heeft mijn brein hier de nodige kennis over opgedaan. Vooral op gebied van CO2-reductie.

Oordeelloos luisteren

De combinatie van mijn oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen maken dat ik in gesprekken snel de diepte in kan gaan. Oordeelloos luisteren is iets wat ik van nature doe.

De visionair

Ik kan goed vooruitdenken en mijn visie praktisch vertalen. Ook merk ik dat ik anderen op een natuurlijke manier kan meenemen in mijn gedachtegang, waardoor zij uit zichzelf willen meebewegen.

Tactisch-communicatief

Wanneer ik op weerstand stuit, weet ik tactisch het gesprek aan te gaan. Ik blijf bij de essentie van mijn visie, maar bouw daar omheen ruimte en vriendelijkheid om de ander in beweging te krijgen.

Sanne is nieuwsgierig naar…

Ik ben benieuwd naar hoe de toekomst eruit zal zien, zowel voor mijzelf als voor onze planeet. Daarnaast zou ik graag ervaring op doen bij bedrijven die in verschillende fases van de duurzaamheidstransitie zitten. Zo kan ik onderzoeken op welk punt ik het liefst zou willen bijdragen.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Project Manager bij PON

Binnen PON was ik werkzaam als Project Manager op gebied van Corporate Social Responsibility (CSR) en werkte ik in projectmanagement, corporate sustainability, stakeholder management, educatie en software implementatie. Mijn focus lag op het monitoren en reduceren van de CO2 voetafdruk van PON en alle onderliggende operating companies wereldwijd. Ik was verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe tool om de meest betrouwbare CO2 voetafdruk te berekenen. Zo betrok ik gebruikers en organiseerde ik met mijn kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid workshops omtrent de CO2 voetafdruk. 

Business Consultant HR bij ABN AMRO

Omvakmanschap binnen ABN AMRO te vergroten, is de rol vanChapterLead geïntroduceerd. Een destijds nieuwe functie waarin ik de mensen uit mijnChapter(team) heb geholpen om hunzelf op technologisch vlak te ontwikkelen. Ik ondersteunde de managers bij het vinden van geschikte kandidaten en was verantwoordelijk voor het proces van de onboarding van Chapter Leads. Hierbij was het belangrijk om het proces te coördineren, monitoren en met de juiste stakeholders te communiceren.Daarnaast was ik ook onderdeel van deSustainabilityTriangleop de IT–afdeling van ABN AMRO en bracht ik het onderwerp Sustainable IT onder de aandacht bij de medewerkers op mijn afdeling.  

 

Duurzaamheidsadviseur bij Ormit Talent

De missie van Ormit Talent is om de wereld mooier te maken door de kracht van de volgende generatie in te zetten. Tijdens mijn opdracht hielp ik om deze missie door te vertalen naar concrete doelen en KPI’s en de eerste stappen te zetten in de uitvoering hiervan. Ik hield mij bijvoorbeeld bezig met het analyseren van de CO2 voetafdruk van Ormit Talent en het integreren van Sustainable Development in het ontwikkelprogramma. Zo heb ik gewerkt aan het Ormit Talent duurzaamheidsbeleid en is Sustainable Development een onderdeel geworden van het ontwikkelprogramma voor de nieuwe talenten van Ormit Talent.  

Sanne tipt…

Ga wat vaker de natuur in! Het is zo makkelijk en doet zo veel goeds.

Get in toch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!